1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbrady nestačily na domácí půdě na Tuchlovice


Branky


45. M. Novák - 3. M. Fitko (p.) , 24. J. Kubů , 79. J. Červenka
5

Poděbrady - V domácím utkání se sousedem v tabulce z Tuchlovic hráči poděbradské Bohemie nedokázali potvrdit důležitý bodový zisk z minulého týdne a prozatím tak odmítli definitivu přislušnosti nejvyšší krajské soutěži i pro další sezonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Tuchlovic

Hororový vstup domácího celku do utkání, když hned v první minutě zahnal Sirový nepřesnou přihrávkou do kouta vlastní poloviny hřiště Hněvsu, následný odkop se rychle vrátil zpět k pokutovému území Bohemie a po přesném prostrčení Starenka se za domácí obrannou řadou ocitl osamocený Cabejšek. Následoval faul brankáře Václavíka a s nařízeným pokutovým kopem si zkušeně poradil Fitko - 0:1.

 

V 6. minutě přišel nepodařený odkop Václavíka, ale s následnou dalokonosnou ránou Chocholy si však brankář Bohemie dokázal poradit. V 8. minutě zahrozili také domácí, na Živnůstkův centr do pokutového území naběhl Billý, ale zakončoval z ofsajdového postavení.

 

Ve 24. minutě udeřilo opět na straně hostí. Po dlouhém Šimkově odkopu lehce zaváhal Václavík a Cabejšek tak byl u míče o zlomek vteřiny dříve, ale brankáře nedokázal přehodit. Následoval pokus o rychlou rozehrávku, ale míč skončil v zámezí. Hráči Tuchlovic s autovým vhazováním neváhali, míč se dostal do středu hřiště na záložníka Kubů, který měl před sebou volný prostor a umístěnou ránou překonal domácího brankáře - 0:2.

 

O čtyři minuty později přišel dlouhý Fitkův nákop na Cabejška, který ještě pohotově našel Červenku. Zakončení však nebylo prudké a Václavík zakročil před brankovou čárou. Domácí odpověděli zakončením Křeliny, ale jeho hlavička mířila jen do připraveného Šimka. Poté to zkoušel z přímého kopu Sirový, ale mířil jen do zdi.

 

V závěru měla Bohemia tlak, který dokázala zužitkovat v poslední minutě, když po rozehrávce rohového kopu našel Nedorost přetaženým centrem Sirového, jenž míč sklepl na Živnůstku, ten ještě propasoval na Nováka a ten před odkrytou bránou nezaváhal - 1:2.

Třetí gól hostí přinesl definitivně rozhodnutí

V 58. minutě se míč dostal po centru k nohám Billého, domácí útočník však s nabídnutou příležitostí naložil trestuhodně a své razantní zakončení nasměroval zcela mimo bránu. Až zhruba dvacet minut před koncem utkání se domácímu celku podařilo znovu výrazněji udržet míč na polovině soupeře a zaměstnávat pozornost tuchlovické defenzivy.

 

V 71. minutě zahrál hostující Kubů rukou. Nedorostova přízemní střela nedělala Šimkovi až překvapivě mnoho problémů, tuchlovický bránkář ji však nakonec se štěstím dokázal vyrazit nad břevno své brány.

 

Tuchlovicím se nabízely možnosti v podobně rychlých brejků do otevřené domácí obrany. Právě po jednom z nich také přišel úder, který definitivně rozhodl toto utkání. V 75. minutě se po autovém vhazování a následné skrumáži chopil míče Červenka a po samostatném úniku přes půl hřiště překonal brankáře Václavíka - 1:3.

 

V 87. minutě čelili domácí po faulu Martínka v těsné blízkosti vlastního pokutového území nebezpečnému přímému kopu, ten však Červenka nasměroval pouze do zdi a následný technický pokus o zakončení v podání Fitka prozměnu bránu zcela minul. Až v 89. minutě umožnila tuchlovická obrana domácímu celku zaznamenání zajímavější příležitosti ke zdramatizování utkání, ale Novákova střílená přihrávka ze strany hřiště skončila pouze v náruči Šimka.

 

Poděbradská Bohemia si tak po porážce v tabulce o jednu příčku pohoršila, když ji přeskočil právě její poslední soupeř.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Porážka je takovým způsobem, jakým jsme se předvedli, naprosto neakceptovatelná. Nemusí se dařit, to se stává. Ale přistoupit k utkání s takovou laxností je urážka všech lidí, kteří fotbal v Poděbradech dělají a vytváří mužstvu na tuto soutěž velice slušné podmínky. Někteří hráči hřeší na menší konkurenci, ale musí si uvědomit, že hrají nejen o zbytek této sezony, ale i o tu příští. V tom jedeme všichni na jedné lodi. Určitě to nepřejdeme bez odezvy a poslední tři zápasy se musí odehrát s úplně jiným nasazením a herním projevem."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - T. Živnůstka [-] , M. Billý [-] (63. Š. Šendera [-] ) , J. Nedorost [-] (80. M. Holec [-] ) , J. Voříšek [-] (72. O. Martínek [-] ) , D. Rulc [-] (40. T. Šusta [-] ) , L. Křelina [-] , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] , J. Sirový [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - M. Boháč [-] , J. Červenka [-] (90. D. Čižinský [-] ) , P. Starenko [-] , Z. Chochola [-] , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (88. A. Hodan [-] ) , M. Pospíšil [-] , M. Fitko [-] , P. Hornof [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 85. O. Martínek - 82. P. Starenko , 90. P. Hornof .
Hráči zápasu: T. Živnůstka - M. Cabejšek , J. Červenka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - CHLÁDEK Michal, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích