Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase o páté místo zvítězily Nespeky v Kutné Hoře


Branky


5

Kutná Hora - Domácí hostili v rámci dvacátého sedmého kola Ondrášovka KP tabulkového souseda z Nespek. I přesto, že Kutná Hora stáhla dvoubrankové manko, odešla ze zápasu s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klauz poslal Nespeky do vedení

V prvním dějství byli aktivnější hosté, dostali se také do prvního zakončení, které ale zblokovala obrana. Na druhé straně odpověděl Kulhánek, ale jeho přízemní střela mířila pouze doprostřed, kde byl připravený brankář Drážek. Míč do sítě dostaly jako první Nespeky, ale gól pro ofsajd neplatil. Poté zachyboval domácí brankář Malý, ale zakončení jednoho z hostujících hráčů šlo vedle.

 

Po půl hodině šel ze strany sám na Drážka Kacafírek, ale hostující brankář míč nohou vykopl. Ve 35. minutě se poprvé měnilo skóre utkání, když si na centrovaný míč počkal Klauz a zařídil hostům vedení - 0:1.

Drážek zachránil v poslední minutě tři body

Malý musel zasahovat hned na začátku, ale se zakončením si poradil. V 60. minutě přišla rychlá akce hostí, po které byl na místě zakončující Pešta. Nespeky tak vedly již o dva góly - 0:2.

 

S druhým inkasovaným gólem ale začala hrát také Kutná Hora, do šance se dostal Franc, ale snížení nepřišlo. V 67. minutě následoval dlouhý balon na Hradílka, ten hlavou přihrál Kulhánkovi, který střelou do odkryté brány snížil - 1:2.  Vyrovnat mohl Wolf, ale z přímého kopu mířil těsně vedle.

 

Domácí se ale přeci jen branky dočkali a to v 82. minutě, když Cimr přiťukl míč Hradílkovi, který svůj pokus opřel o břevno a poslal míč do sítě - 2:2. V 89. minutě přišel ale šok pro domácí barvy, když si na centr naskočil nikým nehlídaný Večera a mířil přesně - 2:3. Přesto se domácí dostali ještě do jedné šance, ale Cimra skvěle vychytal Drážek.

 

V přímém souboji o páté místo tak vyhrály Nespeky a svého soupeře z Kutné Hory o bod přeskočily.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Výsledek je pro mě velký zklamáním. V tabulce jsme soupeře pustili před sebe. Oproti minulým zápasům byl první poločas z naší strany slabší. Ve druhém jsme měli hru pod kontrolou a naše hra se zlepšila. Z brejku jsme sice dostali na nula dva. Ale prostřídáním a posláním Cimra do útoku jsme hru oživili a dokázali vyrovnat. Věřili jsme, že skóre otočíme, protože soupeř fyzicky odpadl. Bohužel jsme inkasovali z ojedinělé akce soupeře, kdy po centru do prostoru hlavičkoval hráč soupeře sám a tři dva jsme prohráli. Ke vší smůle jsme mohli v poslední minutě vyrovnat, ale Cimra vychytal brankář soupeře."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , L. Marek [-] , J. Hradílek [-] , O. Filipec [-] (46. P. Saulich [-] ) , O. Matoušek [-] (74. D. Cimr [-] ) , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (87. J. Nekvinda [-] ) , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] , P. Bílek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] , M. Večera [-] , M. Burian [-] - J. Kukač [-] , D. Pešta [-] (90. Š. Hamajda [-] ) , M. Kučaba [-] (80. S. Peterka [-] ) , L. Braný [-] - M. Klauz [-] (90. L. Maršoun [-] ) , P. Mikolanda [-]

ŽK: 45. O. Filipec , 84. J. Hradílek - 53. P. Mikolanda , 90. S. Peterka .
Hráči zápasu: J. Hradílek - V. Drážek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích