0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim podlehla silnému Poříčí až po penaltách


Branky


7

Velim - Nejlepší tým jarní části zavítal do Velimi, která potřebuje každý bod k vytoužené záchraně. Utkání proti Poříčí nakonec musely rozhodovat až pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí trefilo tyč, na druhé straně se poté zaskvěl Tlamicha

Utkání začalo poněkud opatrně, ale pro domácí Velim přišla koplikace již v 9. minutě, když pro zranění musel střídat kapitán Seifert. Postupem času začalo přebírat iniciativu Poříčí, které dobře kombinovalo a hodně domácí obraně zatápělo.

 

V největší šanci trefil hostující Verner tyč  a ten samý hráč nestačil jen o kousek na centr P. Pohorského. Do šance se dostal i Rejhon, který zakončoval netradičně hlavou, ale těsně minul.

 

Šance měla ale i Velim a to hned tři, ale Novotný, Puk i Kopáček si vylámali zuby na Tlamichovi, který tak podržel svůj tým.

Skvělý Dejmek

Druhá půle se odehrávala převážně na polovině domácího celku. Poříčí prostřídalo a zvýšilo pohyb. V 52. minutě srazil exligový Hartig Trpišovského ve vápně, ale skvělý Dejmek penaltu Rejhonovi lapil a zklividoval i následnou dorážku Vernera. Dejmek lapil poté i přímý kop ze vzdálenosti dvaceti metrů z kopaček P. Pohorského.

 

V závěru se do šance dostali i domácí, ale zakončení Hrušky nemělo patřičnou razanci a stejným způsobem skončila hlavička puka.

Bod navíc pro hosty vystřelil Jíša

Hostující Tlamicha chytil domácím dva pokusy, za hosty proměnil i Rejhon, který selhal v zápase. Rozhodující penaltu proměnil Jíša.

 

Pro Velim je i bod se silným Poříčím velmi dobrý počin, i když tabulka zůstává i nadále opravdu vyrovnaná.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Poříčí po slabším úvodu přebralo iniciativu a hodně nám zatápělo a naštěstí trefili jen tyč. My jsme měli tři dobré šance, ale ty jsme bohužel neproměnily. Druhá půle už se odehrávala převážně jen na naší polovině. Hodně nás podržel brankář Dejmek, který chytil i penaltu. Penalty nám tradičně nevyšly. Po dvou neúspěších nakonec bereme bod. Vzhledem k výsledkům nás čekají hodně náročná čtyři kola."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "V první půli svítilo slunce a hráčům se nechtělo běhat. Po přestávce se zatáhlo a najednou byl pohyb dobrý a soupeře jsme jasně přehrávali. Dva body beru, ale se třemi bych byl spokojenější. Minulé kolo všechny nejlepší týmy bodovaly na plno, teď nikdo. Z toho pohledu nejsou dva body špatné, ještě pořadím v čele můžeme zamíchat."



Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - L. Hartig [-] , Š. Váňa [-] (73. M. Kasal [-] ) , J. Kukal [-] , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] , M. Puk [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Seifert [-] (9. M. Jansta [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , P. Pohorský [-] (87. O. Páv [-] ) , J. Jírů [-] (46. J. Trpišovský [-] ) , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-] (62. M. Jíša [-] )

ŽK: 43. V. Peroutka .
Hráči zápasu: D. Dejmek - D. Verner .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - PUDIL Václav, POSPÍŠIL Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Velim nedokáže bodovat s velmi dobře hrajícím Poříčí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů