Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí ovládlo derby v Tuchlovicích


Branky


7

Tuchlovice - V rámci šestadvacátého kola Ondrášovka KP bylo na programu derby nedalekých Tuchlovic a hosty z Nového Strašecí, které dopadlo lépe pro tým z Rakovnicka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Nového Strašecí

Novostrašečtí měli parádní vstup do velmi důležitého utkání. V 7. minutě se trefil hned z první šance Hartman, který měl po centru Kaválka příliš volného prostoru - 0:1. Ve 12. minutě druhá šance a opět z toho byl vstřelený gól. Dlouhý balon si zpracoval Kaválek a propálil Šimka v brance domácích - 0:2.

 

V 18. minutě navíc musel nuceně pro zranění střídat domácí Pilař a o patnáct minut později i hostující Kaválek, kterého nahradil Svoboda. Hned vzápětí se střídající hráč hostí dostal do šance, ale zpoza vápna těsně minul. Tuchlovičtí zahrozili pouze Brnovjákem, který se dostal k propadlému míči, ale nezamířil přesně.

Po snížení přišly další dva góly hostí

Do Druhého poločasu vstoupily o něco lépe Tuchlovice a ve 49. minutě navíc přišlo snížení po zakončení Procházky, který využil špatného odkopu Benše a ve skluzu obstřelil brankáře Klímu - 1:2. Hra se poté začala odehrávat více ve středu pole a bez šancí. DO jedné se dostal Svoboda po přihrávce J. Mrázka, ale trefil jen boční síť.

 

V 69. minutě přišla nenápadná akce hostí a centr z pravé strany od Svobody přeletěl až na zadní tyč, kde stál Erba a rybičkou zvýšil vedení Sokola - 1:3. Hosté už si zápas pohlídali a navíc v 77. minutě pečetil výsledek Svoboda, když se prokličkoval od postranní čáry přes čtyří bránící hráče až před Šimka a střelou do protipohybu nedal brnakáři šanci - 1:4.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "V posledních zápasech se potýkáme se špatnými prvními poločasy a vstupy do zápasů, což se bohužel potvrdilo i v tomto zápase a to i přesto, že jsme se na to snažili zaměřit. Zápas jsme chtěli zvládnout, protože se jedná o derby a přišla skvělá divácká návštěva. Bohužel hosté byli ve všech herních vlastnostech jasně lepší a zcela zaslouženě vyhráli. My musíme rychle zapomenout a pokusit se bodovat v sobotu v Poděbradech."

TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "Vstoupili jsme do zápasu tím nejlepším možným způsobem, vedli jsme brzy dva nula a byli jasně lepší. Soupeře jsme do ničeho nepustili. V úvodu druhé půle domácí snížili, ale to nás probralo. Opět jsme začali hrát to, co jsme chtěli a navýšili až na konečných čtyři jedna."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - Š. Procházka [-] (80. Z. Chochola [-] ) , M. Fitko [-] , M. Brnovják [-] (83. A. Hodan [-] ) , V. Krsek [-] (72. D. Feldman [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (86. D. Čižinský [-] ) , M. Pospíšil [-] , J. Tirol [-] , P. Hornof [-] , O. Pilař [-] (18. J. Červenka [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] (33. P. Svoboda [-] ) , J. Elsnic [-] , J. Trégr [-] , M. Erba [-] , J. Kapek [-] (64. J. Mrázek [-] ) , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] (84. J. Ducár [-] ) , L. Beneš [-] , M. Mžourek [-]

ŽK: 41. J. Elsnic , 70. P. Svoboda , 86. L. Beneš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BLATNÝ Matěj - POSPÍŠIL Miloslav, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Přál bych svým bývalým spoluhráčům plný počet bodů. Věřím, že pro něj udělají maximum, pokud se proti Sokolu nevzbouří mocnější síly.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích