Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice neměly s Poříčany nárok a hosté zaslouženě vyhráli


6

Tuchlovice - Před zápasem ještě druhé Poříčany zavítaly do Tuchlovice, kde byly v zápase lepším týmem a po zásluze se hosté radovali z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní vstup Poříčan

Úvod Poříčanům vyšel skvěle, už ve 3. minutě se krásně trefil Šmidrkal - 0:1. Uběhly další tři minuty a trefil se i Janda - 0:2.

 

Poříčany byly i nadále aktivnější a lepším mužstvem. Téměř všechny útoky vedli přes agilního Gajdasze a Jandu, ale další gól do poločasu už hosté nepřidali, protože téměř vše chtěli hrát až do prazdné branky.

Poříčany v závěru polevily a přišlo snížení

I po změně stran byli lepším týmem hosté. V 58. minutě se po akci Nádeníčka trefil podruhé v utkání Janda - 0:3.

 

V 66. minutě prošel stoper Zdeňka přes půl hřiště a připravil gólovou pozici pro Nádeníčka - 0:4. Nádeníček mohl přidat i další gól, ale po přihrávce Červeného ho vychytal Weissner.

 

Hosté vědomi si vysokého vedení polevili a nejprve v 76. minutě dával gól Procházka 1:4. V 82. minutě se ještě trefil Hadrika - 2:4.

 

Poříčany se díky zaváhání Lhoty dostaly na první místo.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Milan Pudil: "Od začátku nebyl celý tým ve své kůži kvůli té špatné události s Filipem Suchým. Byl kamarádem spousty z nás a díky tomu byla pochmurná atmosféra a to se přeneslo i do zápasu. Hosté byli důraznější a šli více po vítězství. Celý zápas byli lepším týmem."

SK Poříčany
Petr Stárek, vedoucí mužstva: "Povedlo se nám vstřelit dvě branky během šesti minut. Poté jsme ale neproměnili další brankové příležitosti a přizpůsobili se hře soupeře. Ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit opět dvě branky, pak naše aktivita odpadla. Zřejmě z vysokého vedení čtyři nula. Litujeme neproměněných šancí, kdy konečný výsledek mohl být vyšší a samozřejmě obdržených gólů. Získané tři body nás dostaly na první místo v tabulce.



Sestavy


AFK Tuchlovice
K. Weisser [-] - L. Hadrika [-] , Š. Procházka [-] , M. Brnovják [-] (86. A. Hodan [-] ) , J. Kala [-] (46. J. Červenka [-] ) , J. Šedivý [-] , M. Cabejšek [-] (59. P. Starenko [-] ) , M. Pospíšil [-] (82. D. Feldman [-] ) , J. Kubů [-] , P. Hornof [-] , O. Pilař [-] (88. D. Čižinský [-] )

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - D. Vild [-] , P. Janda [-] , M. Ramšák [-] (62. D. Červený [-] ) , B. Nádeníček [-] (89. F. Stárek [-] ) , O. Puk [-] (90. L. Holler [-] ) , M. Gajdasz [-] (79. D. Pergl [-] ) , J. Prejsek [-] , J. Štěch [-] , J. Šmidrkal [-] (82. J. Puk [-] ) , P. Zdeňka [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - PALEK Michal, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra hostů

Druhé mužstvo tabulky v pohodě zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů