1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2019 18:10

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota nevyužila dlouhou přesilovku a vyhrála nad Hřebčí až po penaltách


Branky


6

Lhota - Netradičně v páteční podvečer hrála Lhota mistrovské utkání, ve kterém v derby přivítala Hřebeč a diváci si na branky museli počkat až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkrat Faktora a červená karta

Zajímavý moment nastal již před samotným zápasem a v hlavní roli byla dvojčata Pejšových. Tomáš byl hlavní rozhodčí zápasu a za hosty chytal Jakub. Velmi kuriózní situace, která se nevídá moc často.

 

Do zápasu vstoupila aktivně Hřebeč, která hraje v poslední době velmi dobře. Hosté drželi často míč na svých kopačkách a svou aktivní hrou možná i zaskočili domácí. Avšak e dostali pouze do ejdné střely, kterou kryl Tůma Klavíkovi.

 

Ve 36. minutě se výrazně změnil obraz zápasu, když po brutálním faulu na domácího Kabyla obdržel rovnou červenou kartu Faktor a nutno podotknout, že zcela oprávněně. Přesilovku mohl záhy využít Kudela, ale do jeho střely se vložil jeden z obránců.

Lhota nevyužila dlouhou přesilovku

Druhému poločasu nepřalo počasí a k silnému větru se přidal ještě déšť a hra byla plná osobních soubojů. V jedné šanci se ocitl Mbah, ale jeho hlavičku parádně vyrazil brankář Pejša.

 

V 80. minutě navíc přišla druhá červená karta pro hosty, když O. Stříbrsky uviděl za svůj zákrok druhou žlutou a tedy následně červenou. Tlak Lhoty sílil a uzavřela soupeře před jeho bránou. Nepřišla však žádná branková šance.

 

Domácí tak nedokázali využit více jak poločas převahu o jednoho hráče v poli, v pslední desetiminutovce dokonce o dva hráče a zápas musely rozhodnou penalty.

Hned první pokus hostů zneškodnil Tůma. Po pěti sériích však byl stav remízový. Penalty se ale poměrně protáhly, někteří střelci udčeni, netrefili dokonce bránu. Výborně pak obstáli oba brankáři, kteří své pokusy bezpečně proměnili. Rozhodla až desátá série, ve které neuspěl Sedláček.

 

Lhota tak získala bod navíc a prolomila mizérii v penaltových rozstřelech.



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] , T. Chlapec [-] (87. D. Danylych [-] ) , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] (65. T. Valín [-] ) , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

SK Hřebeč
J. Pejša [-] - F. Sedláček [-] , M. Stříbrský [-] (46. R. Macháč [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Dolejš [-] , M. Čmejla [-] , J. Faktor [-] , O. Stříbrský [-] , M. Servus [-] , A. Klavík [-] , M. Novák [-]

ŽK: 27. S. Ibe , 42. M. Mbah , 80. M. Kudela , 84. R. Neumann - 16. M. Čmejla , 32. M. Novák , 57. O. Stříbrský , 76. M. Dolejš , 79. J. Pinkas , 91. M. Servus , 92. J. Pejša . ČK: 36. J. Faktor , 80. O. Stříbrský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pejša Tomáš - JEŽEK Ondřej, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra hostů

Do Lhoty jedeme pro tři body a potvrdit formu z anglických týdnů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích