2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky se musely v zápase s Libušínem spokojit se dvěma body


Branky


7

Nespeky - Zachraňující se Libušín zajížděl na půdu Nespek, které v zápase měly velkou převahu, ale gólově se dokázaly prosadit pouze jednou a zápass nakonec došel až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance vyhráli domácí, ale branku diváci neviděli

Již ve 3. minutě měl dobrou šanci Večera, ale z blízka netrefil libušínskou branku. V 16. minutě se povedla hezká přihrávka Maršounovi, který poslal do sóla Kučabu, ale ten zakončení nezvládl a byl z toho pouze roh. O pět minut později měl velkou šanci po přihrávce Křemena Říčka, ale jeho střelu stihl zablokovat Kučaba.

 

V rozmezí mezi 25. až 30. minutou měli domácí hned čtyři šance. Nejprve Klauz z velkého úhlu zřejmě centroval, přesto to byla jediná přímá střela na bránu, kterou musel hostující brankář likvidovat. Další pokusy totiž mířily mimo. Z blízka se neprosadil Krejza, ideální balon proti noze z dvanácti metrů netrefil Klauz a podobně skončilo i zakončení Kukače, který se do šance dostal po sérii několika hezkých narážeček.

 

Největší příležitost měli hosté těsně před koncem poločasu, kdy se po standardní situaci dostali do tutové šance Hejduk s Caizlem, ale prvně jmenovaný byl zřejmě zaskočen, že nebyl pískaný ofsajd a s velkou šancí naložil ledabyle a branku netrefil.

Hosté v závěru z ojedinělé šance srovnali

Ve druhé půli měli Nespečští několik příležitostí po akcích z pravé strany, kdy se opakovaně dařilo centrovat nebezpečné míče do vápna. Dvakrát centroval Kučaba, jedou Burian a jednou Konopiský. Až centr právě Konopiského našel přesně hlavu Kučaby a ten v 60. minutě poprvé rozvlnil síť hostující branky - 1:0.

 

Oba týmy měly šanci ukázat, jak zvládají hru v přečíslení, nejprve řešili hosté brejkovou situaci tři na dva, ale díky nedovolenému zákroku Kukače se do zakončení nedostali. Na opačné straně vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře Varkoček, ale ani domácí si s rychlým protiútokem neporadili správně.

 

Deset minut před koncem měl obrovskou šanci Večera, jemuž před vybíhajícím gólmanem posunul míč Kukač, a tak mohl zakončovat do prázdné branky. Míč netrefil čistě a branku netrefil.

 

Když už to vypadalo, že zápas skončí výsledkem 1:0, tak přišel v závěru utkání šok pro domácí v podobě vyrovnávací branky. Hosté zahrávali přímý volný kop z vlastní poloviny, přišel dlouhý míč do vápna a Hejduk v 84. minutě vyrovnal - 1:1.


Rozhodnutí až v osmé sérii

Zajímavý byl i penaltový rozstřel, ve kterém domácí od začátku tahali za kratší konec. Hned první penaltu neproměnil Kučaba a až do čtvrté série o gól prohrávali. Právě ve čtvrté sérii chytil Drážek penaltu Kopřivovi a začínalo se od začátku.

 

V šesté neproměnil Kukač a hosté mohli následně rozhodnout, jenže tíhu okamžiku nezvládl ani hostující brankář, který penaltu též neproměnil.

 

A tak rozhodla až osmá série, nespecký Hamajda dal gól, naproti tomu, jinak výborný fotbalista Křemen, branku přestřelil a byl konec. Bod navíc zůstal v Nespekách.




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] , M. Večera [-] (86. Š. Hamajda [-] ) , A. Varkoček [-] , M. Burian [-] - J. Kukač [-] , L. Braný [-] , M. Kučaba [-] - M. Klauz [-] , L. Maršoun [-] (86. R. Vojkůvka [-] ) -

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - T. Hejduk [-] , J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , K. Výborný [-] - P. Caizl [-] , J. Říčka [-] , T. Abrhám [-] - L. Diaz [-] , J. Křemen [-] , J. Kopřiva [-]

ŽK: 91. Š. Hamajda - 36. D. Portužák , 70. T. Abrhám .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prosr Tomáš - HES Filip, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích. Hosté mají obrovské problémy, že to vypadá na další výlet. Tip 4:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích