3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:15

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora porazila silné Klíčany


Branky


7

Kutná Hora - Velmi těžké utkání čekalo na oba týmy, jak domácí Kutnou Horu, tak hostující Klíčany. Kutná Hora ale oproti hostům své šance proměnila a připsala si zisk tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí měly Klíčany, ale do vedení se dostali domácí

Jako první se do zakončení dostali domácí, ale proti střele z 2. minuty byl pozorný brankář Zamazal. Na druhé straně poslal míč v 6. minutě Buldra na Pozníčka, který připravil pozici Krausovi, ale ten z nadějné pozice ideálně nezakončil. Ve 13. minutě se pak střela jednoho z hostujících hráčů do brány nevešla. Další zakončení Krause pro změnu zablokoval Franc.

 

Ve 24. minutě přišel faul hostů na Semráda, Filipec trefil zeď, ale míč se dostal k Markovi, který vystřelil a Zamazal míč nohou vykopl. Hned o minutu později zahrával hostující Buldra rohový kop, který se k němu poté vrátil a našel přesně nikým neatakovaného M. Krimláka, ten však mířil jen těsně vedle. Tato část patřila jednoznačně Klíčanům v další šanci se ocitl Slánský, ale jeho střelu z hranice vápna vyrazil Malý a následující dorážka byla zblokována na roh, ze kterého nic nebylo.

 

Ve 29. minutě poslal Vošta míč doprava na Krause, ale jeho střelu, která šla s největší pravděpodobností do brány, srazila obrana domácích na další rohový kop. Míč do hry vrátil Buldra a v obrovské šanci z malého vápna mířil hlavou vedle Bureš a stoprocentní brankovou příležitost tak neproměnil.

 

Zahrozili i domácí, centr Kulhánka byl sražen na roh, který hostující brankář poslal na druhý roh. Kulhánek našel hlavu France a ten ve 34. minutě poslal domácí barvy do vedení - 1:0. Pro hosty tak přišel trest za neproměňování šancí, kterých nebylo málo. O čtyři minuty později hlavičkoval po dlouhém pasu z vlastní poloviny Kulhánek, ale poslal míč nad branku.

 

Kutná Hora mohla přidat druhý gól, ale při rychlém brejku dva na jednoho se nakonec vrátil Slánský a míč získal. V závěru ještě uvolnil Kraus Slánského, který poslal míč do malého vápna, ale tam ve skrumáži nedokázal míč do sítě dotlačit hostující kapitán Buldra. 

Výhru zařídil Kacafírek

Ve 49. minutě měli hosté výhodu rohového kopu, ale po něm následoval rychlý brejk, Kacafírek přihrál svému spoluhráči Piskačovi, ale ten z otočky pálil mimo. V 52. minutě byl faulován Pozníček, přímý kop zahrával Buldra, ale slabé zakončení bez problému pokryl brankář Malý. O tři minuty později poslal Piskač parádní přihrávku na Kulhánka, který se ale zalekl vyběhnutého Zamazala a poslal míč daleko od brány.

 

V 61. minutě si na centr z levé strany naskočil Kacafírek a domácí vedli o dvě branky - 2:0. Na druhé straně pálil v 63. minutě Kraus, ale jen slabě a doprostřed. V 65. minutě se do šance dostali opět domácí. Kacafírek vyhrál hlavičkový souboj, k míči se větším důrazem dostal Marek, ale Zamazal i za přispění břevna míč vyrazil an rohový kop. Po jeho rozehrání přišel faul Bureše, následovala druhý žlutá karta a červená a penalta. K míči se postavil Kacafírek a bezpečně proměnil - 3:0.

 

V 70. minutě měl spoustu prostoru k akci i následné střele Pozníček, ale s nepříliš prudkým zakončením neměl domácí brankář problém. O tři minuty pálil z podobné pozice Slánský, ale ten mířil nad. Poté zaútočil na hattrick Kacafírek, ale střelou z lehkého úhlu trefil pouze nohy Zamazala.

 

V 92. minutě přišla chyba domácího brankáře Malého, který špatně vyběhl, míč poslal na bránu Pozníček, ale jeden z bránících hráčů míč z čáry vykopl zpět právě k Pozníčkovi, který nacentroval na hlavu zcela volného Slánského a ten korigoval - 3:1.

 

Klíčany si po parádním vstupu do jarní části nyní připsaly druhou porážku v řadě a naopak Kutná Hora slaví třetí výhru v řadě a i nadále zůstavá v první pětce tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Jednalo o velice těžké utkání. V prvním poločase byl soupeř velice dobrý. Před zápasem jsem avizoval jeho kvality. Šlo o jednoho z mála soupeřů, kterého jsme neviděli osobně, ale dostávalo se k nám o soupeři kladného hodnocení. V prvním poločase byl soupeř více na míči. Procentuálně minimálně 60 na 40 pro hosty. Nám se podařila opět nacvičená standardni situace, kdy jsme dali branku a trošku jsme se uklidnili. Po brance jsme hru zvládli. Lituji pak brejku, kdy šel Piskač s Kulhánkem dva na jednoho a zazdili to. Mohlo z toho být vedení o dvě branky. Druhý poločas jsme opět nezačali moc dobře. Soupeř měl deset minut více ze hry. Dali jsme ale branku na dva nula. Ve finále jsme po penaltě odskočili na tři nula a utkání bylo v naší režii. Navíc šel soupeř do desíti. Mrzí nás inkasovaná branka v samotném závěru. Těžko si totiž vzpomenu, kdy jsme naposledy udrželi nulu. Bylo to odpracované utkání a mělo z naší strany kvalitu. Jsem spokojený."

TJ Klíčany
Štěpán Vošta: "Začátek prvního poločasu nám úplně nevyšel, ale pak jsme se dostali více do hry, ale jak už to u nás bývá, neproměnili jsme žádnou z vypracovaných šancí. Pak přišel trest ze standardky, kterých jsme se chtěli vyvarovat, protože víme, že Kutná Hora z nich dává hodně gólů. Ve druhé půli jsme s tím chtěli něco udělat, ale dostali jsme druhý gól. Pak přišla penalta a vyloučení a bylo po zápase. V závěru jsme už jen snížili."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - V. Semrád [-] , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (78. D. Cimr [-] ) , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] , O. Filipec [-] , O. Matoušek [-] , M. Wolf [-] (78. J. Hradílek [-] )

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , D. Pozníček [-] , V. Koláček [-] (58. D. Minha [-] ) - T. Petříček [-] (71. T. Krimlák [-] ) , P. Slánský [-] , A. Kraus [-] (82. J. Háša [-] ) , T. Buldra [-] , Š. Vošta [-] -

ŽK: 52. O. Matoušek - 41. M. Bureš , 55. V. Koláček . ČK: 66. M. Bureš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Glogar Petr - BEKEŠSKÝ Ondřej, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra domácích

V zápase kde očekávám dost gólů, bude lepší domácí tým, protože hosté za poslední dva zápasy dostali 10 gólů a nejspíš se jim zranil útočník Jeslínek.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích