1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:15

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň nebodovala ani proti Tuchlovicím


Branky


7

Vykáň - Asi nejblíže k bodům v jarní části měli fotbalisté Čechie Vykáň v zápase s Tuchlovicemi, ale nakonec zůstalo pouze u naděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí o gól

Zápas začal ve velkém tempu, hrálo se nahoru, dolů. Do první šance se dostali domácí, konkrétně se přes dva obránce dostal Dalekorej, ale vychytal ho Šimek. V další příležitosti se ocitl Vostárek, ale ze strany přestřelil.

 

Ve 27. minutě získaly Tuchlovice míč po autovém vhazování domácích a příliš volného prostoru na levé straně. Precizní přihrávku do malého vápna poslal do sítě Hadrika - 0:1.

Rozhodl hostující Tirol

I po změně stran se hrálo ve vysokém tempu. Začalo se ale přiostřovat. Do zakončení se dostával po centrech Dalekorej, ale brankou neskončil žádný jeho pokus. V 61. minutě se domcáím podařilo srovnat stav. Dalekorej dostal míč mezi obránce, ale sám před brankářem jej pouze trefil, míč se ovšem dostal k Vostárkovi, který z dorážky poslal míč do sítě - 1:1.

 

Tuchlovičtí hrozili převážně ze standardních situací a rychlých brejků, ale Vykáň bránila pozorně. Sama se navíc dostala do zakončení, ale dva pokusy Cimpla a jeden Kasíka branku Šimka neohrozily.

 

V 72. minutě přšlo rozhodnutí. Domácí odvrátili míč po rohovém kopu, ale po dalším centru zůstal zcela volný Tirol a hlavou zajistil Tuchlovicím tři body - 1:2.

 

Vykáň tak nadále čeká na první jarní body už osm kol. Jejich soupeř z Tuchlovic se jim navíc v tabulce vzdálil již na pět bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Michael Kasík: "Zápas to byl nahoru dolů. Na to, že nás bylo jedenáct a druhý gólman hrál v útoku, tak od nás byl první poločas dobrý. Měli jsme i dvě vyložené šance, ale ty jsme neproměnili. Bohužel jsme dostali gól po našem autu. Ve druhém poločase se nám podařilo srovnat, ale to bylo vše. Hosté hrozili hlavně ze standardních situacích, jelikož máme podle mě nejmenší mužstvo v kraji. Všechny se nám povedlo ubránit až na jednu, po které přišel rozhodující moment. Přišlo mi, že rozhodčí tlačil za vítězstvím hosty, to bylo znát už od začátku a ve druhé půli se to jen stupňovalo. Oni zdržovali a a my jsme útočili a hráli fotbal. Škoda jen, že už to tam pak nepadlo, pár šancí jsme měli, oni ale samozřejmě také. Ve dvou případech nás podržel skvěle brankář. na konci zápasu se mohlo klidně nastavit pět minut, místo toho nenastavil ani minutu."




Sestavy


FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - L. Mráz [-] , A. Janda [-] , M. Cimpl [-] , J. Astary [-] , J. Dalekorej [-] , M. Kasík [-] , P. Vostárek [-] , M. Lesyk [-] , F. Říha [-] , M. Olmr [-]

AFK Tuchlovice
K. Weisser [-] - L. Hadrika [-] , Š. Procházka [-] (69. J. Červenka [-] ) , M. Brnovják [-] , J. Šedivý [-] (89. Z. Chochola [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (59. A. Hodan [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Hornof [-] , J. Tirol [-] , O. Pilař [-]

ŽK: 68. M. Kasík , 90. L. Mráz - 40. J. Tirol .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Roth Patrik - CHOVANEC Petr, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: remíza

Přeju Jirkovi Dalekorejovi nějaké góly a věřím, že to na body stačit bude. Bojovné Tuchlovice si odvezou jeden bod.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů