M. Mbah 50.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný dovedlo utkání ve Lhotě do penalt, ve kterém získalo bod navíc


Branky


8

Lhota - Za krásného, až letního počasí se odehráo derby mezi Lhotou a Slaným, kde oba týmy svou kvalitou potvrdily své postavení v tabulce. Zápas nakonec došel až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním dějství byli pozorní oba brankáři

Ve 2. min. přihrál Galbavý doleva míč volnému Marouškovi, který svou tvrdou střelou donutil domácího brankáře Vošmíka k prvnímu zákroku v utkání. V 6. min. pak na druhé straně musel po střele Houžvičky zasahovat Sedlák, když jím vyražený míč do bezpečí odkopl Jaráb.

 

Ve 13. min. se po hlavičce Křečka dostal míč ke Galbavému, který ale pálil vysoko nad domácí bránu. Dvě minuty poté na druhé straně hřiště střílel Ibe, ale mířil ještě výše, než před ním Galbavý.

 

Ve 24. min. se ale dostal až před Sedláka Ibe znovu a slánský brankář jeho střelu parádně zlikvidoval. O minutu později pak Vošmík vyrazil nebezpečnou střelu Marouška na druhé straně.

Padlo po jedné brance na každé straně

Po změně stran v 50. min. poněkud zaváhal Sedlák při rozehrávce a domácí hráči se pak dostali do šance, když v nepřehledné situaci před slánskou bránou zblízka dopravil těsně za brankovou čáru míč Mbah a získal domácím vedení - 1:0. Ze hry poté musel odstoupit indisponovaný Galbavý a tři minuty po něm si poranil tříslo Volgner a také on zápas nedohrál.

 

Po hodině hry byl faulován Mareš a z trestného kopu se přesně k levé tyči Vošmíkovy brány trefil Křeček, když se mu technickou střelou podařilo obstřelit domácí zeď - 1:1. V 64. min. pak Maroušek z levé strany vyzkoušel Vošmíka, ale ten vyrazil míč nad břevno své branky.

 

V 69. min. měli hosté štěstí, když přestáli nebezpečný útok domácích, při kterém míč skončil na tyčce. V 84. min. zahrál po pádu na zem Kubaška rukou, a jelikož již měl žlutou kartu, viděl druhou a musel do kabin. V 85. min. Sedlák skvěle vyrazil nad břevno tečovanou střelu a podržel svoje barvy.

Bod navíc pro Slaný

V první sérii Kwame orazítkoval břevno a Křečkův pokus Vošmík vyrazil. Jako další šli na řadu Houžvička a Vimr a poté Neumann a Jaráb. Všichni čtyři exekutoři byli úspěšní.

 

Ve čtvrté sérii pak Mbah jen tak tak nepřekopl i síť za Sedlákovou bránou a pro míč se nemuselo jít do lesa, zatímco Maroušek proměnil. Střídajícího Primuse pak Sedlák vychytal a druhý bod tak bralo Slaný.

 

Lhota prohrála druhý penaltový rozstřel po sobě.

 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Śúr, vedoucí mužstva: "Částečně jsme odčinili kolaps z minulého týdne, kdy jsme prohráli doma s Hřebčí. Dvou bodů ze Lhoty si ceníme, neboť vedoucí celek krajského přeboru je silný nejen na hřišti, ale také v zázemí a body se odtud příliš nevozí. V průběhu utkání by domácí měli asi trochu navrch při součtu gólových šancí, ale Sedlák zachytal dobře a slánské podržel. O tom, že penalty domácím příliš nejdou, jsme věděli již před utkáním, neboť až dosud uspěli ze šesti rozstřelů pouze jednou. Krajským přeborem ale nyní hýbe Vykáň, která má velké problémy a spekuluje se o jejím předčasném konci v soutěži, což by po odečtu bodů přineslo změny jak na čele tabulky, tak na jejím konci. Diváky a příznivce můžeme pozvat na naše další domácí utkání s mužstvem Poříčí n. Sázavou, které zdobí úctyhodná série 11 výher v řadě!!!"



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - M. Mbah [-] , T. Chlapec [-] (92. O. Popok [-] ) , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] (79. L. Primus [-] ) , S. Ibe [-] (79. D. Danylych [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] (92. A. Beneš [-] ) , M. Mareš [-] , Š. Jungmann [-] (73. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] (51. J. Hořejší [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , J. Kubaška [-] , P. Volgner [-] (58. T. Zíma [-] )

ŽK: 35. R. Neumann , 91. T. Chlapec - 32. F. Hansl , 60. T. Zíma , 65. J. Kubaška , 88. M. Sedlák . ČK: 84. J. Kubaška .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích