2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 11:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčí potvrdilo svou formu a vyhrálo další zápas, tentokrát proti Poděbradům


Branky


8

Poříčí - Netradičně již v pátek o státní svátek zavítala poděbradská Bohemia k utkání do Poříčí. Stále ještě úřadující mistr soutěže potvrdil svou skvělou formu a utkání zvládl. Bohemia ale nedala svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváky musel fotbal bavit

V úvodu zápasu začala Bohemia aktivně, domácí sahali po nedovolených zákrocích a z nich přicházely šance. První centr Nedorosta ale ještě skončil nad brankou Soukupa. Ve 4. minutě našel Bobek svým centrem Křelinu a ten poslal míč do sítě - 0:1.

 

V 9. minutě centroval Bobek znovu a Křelina byl dle všeho ve vápně stažen, ale penalta se nepískala. Křelina se ocitl v šanci i o chvíli později. Nákop Hrušky nezachytila domácí obrana a hostující útočník se ocitl ve velkém vápně, ale lobem poslal míč jen těsně vedle.

 

V 15. minutě zaútočilo Poříčí a bylo hned srovnáno. Luboš Balata si narazil míč s se svým bratrem Vojtěchem a střelou mezi nohami Hněvsy ho poslal k tyči - 1:1. Domácí ožili a měli další šanci. Hněvsa fauloval Jíšu, ale míč po centru nikdo z domácích hráčů nezasáhl. V 19. minutě zahrával další standardní situaci hostující Bobek a míč takřka od rohového praporku zakroutil parádně, ale Soukupovi nakonec pomohlo břevno.

 

Ve 28. minutě zaváhal domácí Peroutka, do zakončení se bral Holec, ale proti byl rychlým výběhem Soukup a na poslední chvíli míč odkopl. O chvíli později nabíjel Křelina Billému, ale na poslední chvíli odkopl jeden z bránících hráčů. Domácí odpověděli šancí velmi aktivního Jíši, který obešel Hněvsu a Hrušku, ale jeho střela byla zblokována Živnůstkou.

 

V poslední pětiminutovce měl nejprve šanci Křelina po souhře Nedorosta, Nováka a Billého, ale do zakončení se vložil Peroutka. Ve 43. minutě odpískala hlavní rozhodčí faul na Trpišovského a nařídila přímý kop. Rejhon ale svůj pokus nasměroval pouze nad Václavíkovu bránu.

 

 

O Výhře Poříčí rozhodl Vacek

Ve 48. minutě se z centru Rejhona stala nebezpečná střela a Václavík měl plné ruce práce. Hráči Bohemie bránili pozorně a tak se Posázavan dostal do další šance až v 63. minutě. Hašek si po akci středem hřiště vyměnil míč s Trpišovským a postupoval na Václavíka, ale nepříliš prudkou střelu hostující brankář pokryl. Hosté se spíše spoléhali na nakopávané míče, ale k ničemu to nevedlo.

 

Po jednom takovém pokusu hostí o útok, přišel rychlý brejk Poříčí v 72. minutě. Míč se dostal na Trpišovského, který obešel Živnůstku a posunul míč na volného Vacka, ten netrefil míč ideálně, ale jeho zakončení nabralo zajímavou trajektorii a stalou se nechytatelné - 2:1.

 

Poté se zkoušela prosadit obě mužstva střelou z dálky, ale P. Pohorský i Křelina mířili nad branku. V 82. minutě si naběhl za obranu Rejhon a připravil pozici pro P. Pohorského, ale jeho křížná střela jen těsně minula branku.

 

Poděbradští měli šance pouze po rohových kopech, ale dalekonosné střely Nedorosta a Šusty šly pouze nad branku. Pojistku domácích mohl přidat po chybném odkopu hostujícího Živnůstky Rejhon, ale Václavík dokázal směr zakončení vystihnout a dobře mířenou střelu vyrazit. 

 

Poříčí si tak připsalo v součtu s podzimem již jedenáctou výhru v řadě a pokračuje dál ve svých parádních výkonech.

 

Fotogalerie od Markéty Stiborové - děkujeme!



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Do utkání se vstoupilo velice špatně a soupeř nás potrestal krásnou brankou. Poté už se začalo hrát tak jak bych si představoval. A po pěkné kombinaci bratří Balatů padlo vyrovnání. Ve druhém poločase to byla opravdu otázka času, kdy padne branka. Ta nakonec padla v 72. minutě po krásné individuální akci Jakuba Trpišovského a dobrém náběhu Karla Vacka. Musím pochválit všechny tři rozhodčí utkání, kteří podali výborný výkon. Teď nás čekají během tří týdnů tři těžká utkání. Ovšem my se budeme chystat zápas od zápasu a začneme utkáním ve Slaném, kde chceme určitě bodovat a potvrdit svou dobrou jarní formu."

FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "První poločas jsme odehrály velice dobře. Vysoko jsme presovali. Do tohoto zápasu jsme udělali i několik změn v sestavě. Měli jsme tam hodně rychlostních hráčů, abychom mohli využívat i brejky. To se nám celkem dařilo. Bohužel jsme šance nedali, a pak jsme po chybě dostali gól. Druhý poločas jsme už nebyli tak aktivní, došly nám síly. Je to škoda, tohle utkání se dalo vyhrát."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (86. M. Bohata [-] ) , P. Pohorský [-] , J. Trpišovský [-] (77. D. Verner [-] ) , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - R. Hruška [-] , J. Nedorost [-] , T. Živnůstka [-] , M. Holec [-] (52. J. Sirový [-] ) , M. Billý [-] , O. Hněvsa [-] (78. D. Rulc [-] ) , L. Hruška [-] , M. Novák [-] , J. Bobek [-] (77. T. Šusta [-] ) , L. Křelina [-]

ŽK: 90. M. Soukup - 25. O. Hněvsa , 45. J. Bobek , 70. M. Billý , 71. J. Sirový .
Hráči zápasu: D. Rejhon , M. Jíša - L. Křelina .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - JEŽEK Ondřej, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích