Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:15

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim prospala první poločas a v Kutné Hoře prohrála


Branky


10

Kutná Hora - V rámci 21. kola Ondrášovka KP zavítala Velim bojující o záchranu soutěže do Kutné Hory s cílem pokusit se přivést nějaký bodový zisk, to se však nepovedlo a domácí získali všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kacafírek vstřelil svůj první jarní gól

Do prvního zakončení se dostali hosté, ale přímý kop si v pohodě pohlídal brankář Malý. Na druhé straně odpověděl hlavičkou Kulhánek, ale ani Dejmek neměl příliš moc práce. Poté měl dvě příležitosti domácí Wolf, ale v první šanci si míč ukopl a ve druhém pokusu byla jeho střela zablokována.

 

Změnit stav utkání mohl Nekvinda, ale jeho zakončení hlavou nenašlo prostor mezi třemi tyčemi. První branka přišla ve 27. minutě, když si na rohový kop Filipce naskočil Kacafírek a překonal Dejmka - 1:0. Ihned po rozehrávce pálili hosté, ale mimo.

 

Vedení domácích mohl navýšit střelec úvodní branky, ale svůj samostatný únik zakončil střelou nad branku. A tak jak začal zápas, tak i v prvním poločase skončil. S přímým kopem Hrušky si poradil Malý.

Kacafírek se trefil i po změně stran

V 55. minutě zahrávali Velimští standardní situaci, která ale skončila rychlým brejkem domácích. Wolf parádní přihrávkou vysunul Kacafírka, který míč poslal nekompromisně pod břevno - 2:0. Snížení mohlo přijít hned o minutu později, ale Malý fantastickým zákrokem podržel svůj tým proti zakončení Puka.

 

Hosté se ale přeci jen dočkali v 57. minutě, když se po kombinaci dostali k zakončení, které využil Kukal - 2:1. V 72. minutě zatrnulo domácí obraně, neboť Jansta orazítkoval střelou z přímého kopu břevno kutnohorské brány a Hartig poté z dorážky nedokázal zakončit přesně.

 

V 75. minutě přišel třetí uklidňující gól pro kutnohorskou Spartu, když si na rohový kop naskočil Filipec a bylo rozhodnuto - 3:1. Poslední šanci měl ještě Kracík, který byl chvíli na hřišti, ale Dejmek jeho pokus vyrazil.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Bylo to těžké utkání. Zhruba do třicáté minuty jsem byl relativně spokojený, hráli jsme vysoko a soupeře napadali a nenechali rozehrát. Hra se poté vyrovnala a hosté se dostali do nějakých šancí, ale poločas jsme zvládli. Po změně stran už to nemělo takovou kvalitu. Vstřelili jsme druhý gól, ale poté přišlo varování a snížení. Tahali jsme za kratší konec, naštěstí vyšla standardní situace a přidali jsme třetí gól. Konečně jsme vyhráli doma za tři body."

FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Pro mě je to velké zklamání, protože si myslím, že Kutná Hora je soupeř k poražení. Absolutně jsme nezvládli první poločas, báli jsme se hrát, byli jsme málo důrazní a úplně nulový směrem dopředu. Mohli jsme být rádi, že poločas byl jen jedna nula. Začali jsme hrát až, když jsme prohrávali o dva góly. Navíc jsme oba góly inkasovali ze standardek, na které se připravujeme a víme, jak je v nich Kutná Hora silná. Měli jsme poté šanci a přišlo i snížení. Byli jsme lepší a trefili břevno, mohlo to být pak jiný, ale na kdyby se nehraje. Dostali jsme pak třetí gól a zápas se pak už jen dohrával. Musíme se z toho poučit a příští neděli zvládnout zápas o šest bodů s Novým Strašecím."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , O. Filipec [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (67. J. Hradílek [-] ) , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (79. D. Cimr [-] ) , J. Nekvinda [-] (81. M. Kracík [-] ) , V. Piskač [-] (90. M. Čáp [-] ) , B. Franc [-] , P. Saulich [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - L. Hartig [-] , Š. Váňa [-] (75. J. Ceral [-] ) , J. Kukal [-] (64. M. Kasal [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (32. O. Kosina [-] ) , M. Puk [-] , V. Kopáček [-] (60. M. Jansta [-] ) , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Seifert [-]

ŽK: 71. L. Marek , 88. O. Filipec - 47. J. Kukal , 77. D. Dejmek , 92. L. Seifert .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Kutná Hora v domácím prostředí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích