Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany vyhrály bez větších problémů ve Vykáni


Branky


10

Vykáň - Fotbalisté Čechie Vykáň se dál na jaře propadají tabulkou. Bodovat se nepovedo ani proti Klíčanům, které vyhrály zcela zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Klíčan

Vykáň začala utkání lépe, ale šance přicházely na obou stranách. Kolem dvacáté minuty přišel obrovský zámek ze strany hostů. Ve 29. minutě padl také úvodní gól po rohovém kopu, když nejprve Kruliš vyrazil první hlavičku, ale na dorážku Pozníčka byl již krátký - 0:1.

 

Ve 43. minutě přišla chyba ze strany domácích na vlastní polovině, jeden z hostů utekl po pravé straně a našel přihrávkou přes celé vápno Krause, který již dával do prázdné branky - 0:2.

Kraus zlomil odpor Vykáně třetím gólem

Druhý poločas měli hosté daleko více ze hry a podnikali nebezpečné brejkové situace. Jeden rychlý kontr podnikli Klíčanští hned ve 48. minutě a na konci celé akce byl zakončující Kraus, který navýšil vedení svého týmu - 0:3. V 72. minutě se trefil také Jeslínek a bylo to o čtyři góly.

 

Gólu se dočkala i Vykáň a to v 74. minutě. Rohový kop propadl na druhou stranu hřiště, tam míč vrátil do vápna Kasík a Dalekorej se trefil hlavou - 1:4. Tentýž hráč poté v posledních minutách orazítkoval ještě břevno.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Michael Kasík: "Měli jsme poměrně dobrý začátek, postupně se ale hra vyrovnávala a nakonec to byly Klíčany, které měly více ze hry. Dostali jsem po obrovským zámku první gól a před koncem poločasu po chybě i druhý. Po změně stran jsme museli střídat a do pole šel náš druhý brankář. Hosté měli daleko více ze hry a podnikali rychlé brejky, kdy téměř pokaždé šli do přečíslení. Dostali jsme skoro stejný třetí i čtvrtý gól. Nám se povedlo akorát korigovat."

TJ Klíčany
Štěpán Vošta: "Věděli jsme, že se Vykáni nedaří, ale nechtěli jsme je podcenit. V prvním poločase se nám podařilo vstřelit dva góly, ale šance jsme měli i minimálně na další dva, ale bohužel jsme neproměnili. Ve druhém poločase jsme chtěli rychle přidat třetí gól a to se povedlo. Zbytek zápasu jsme zvládli a přidali i čtvrtý gól. Zaslouženě jsme vyhráli."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - M. Dlouhý [-] , J. Dalekorej [-] , M. Kasík [-] , M. Cimpl [-] , L. Mráz [-] , P. Vostárek [-] , M. Lesyk [-] , M. Pavelčák [-] (46. A. Janda [-] ) , F. Říha [-] , J. Astary [-]

TJ Klíčany
J. Tichý [-] - T. Jurčík [-] (76. T. Kišari [-] ) , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , D. Pozníček [-] - D. Minha [-] (69. V. Koláček [-] ) , P. Slánský [-] (86. J. Ježek [-] ) , A. Kraus [-] (67. T. Krimlák [-] ) , T. Buldra [-] , Š. Vošta [-] - J. Jeslínek [-] (88. S. Vávra [-] ) -

ŽK: 33. M. Kasík - 82. P. Slánský .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: BUDIL Daniel - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra hostů

Klíčany jsou v dobré formě a ve Vykání vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů