3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčí potvrdilo dobrou formu a porazilo Kutnou Horu


Branky


10

Poříčí - Zápas sousedů z tabulky vyzněl pro momentálně tým s lepší formou. Domácím se povedlo navíc ubránit Kacafírka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení Poříčí

Poříčí se tentokrát nemohlo tolik spoléhat na kombinační hru, protože terén tomu příliš nedovoloval. Velké problémy Kutnohorským dělali hlavně L. Balata s Trpišovským, ale hosté prozatím odolávali.

 

Ve 37. minutě zahrávali hosté rohový kop, ale míč chytil brankář Tlamicha. Vyhodil míč na Pohorského, ten posnul na Jíšu, který uvidil ve volném prostoru Trpišovského. Kanonýr domácích se ale nyní proměnil do role nahrávače, našel zcela osamoceného L. Balatu na druhé straně a ten už chladnokrevně zakončil - 1:0.

Poříčí přidalo další dva góly

Domácí hráči začali více kombinovat a držet míč. Navíc hned v 51. minutě přišla chyba hostů ve středu hřiště. Míč získal L. Balata, který jej posunul na svého bratra Vojtěcha a ten okamžitě na Trpišovského, který šel sám na brankáře Hubínka a nezpečně proměnil - 2:0.

 

I třetímu gólu předcházela chyba hostí a pěkná kombinace Poříčí. Míč šel po ose Hašek, V. Balata, Jíša, který se uvolnil přes tři hráče a připravil svou přihrávkou pozici jak na zlatém podnose pro Vacka, který už neměl problém s doklepnutím do prázdné branky - 3:0.

 

Kutná Hora chtěla alespoň snížit, ale Kacafírek na míč nedosáhl a Hromádka kromě přehození Tlamichy, přehodil i branku. 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Ondřej Páv: "Hrálo se sice ne nerovném terénu, ale dle možností na připraveném. Svou kombinační hrou jsme soupeře přehráli a hlavně neměli ani jednu šanci, tím se neprosadil ani střelec Kacafírek."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Za moc to nestálo. Hrálo se na těžkém terénu. Snažili jsme se hrát jednoduše, dostali jsme se do pološancí. Domácí nás třikrát vykombinovali. Po třetí inkasované brance jsme hru zjednodušili, míče nakopávali a podařilo se nám dostat se do jedné velké šance, ale Hradílek neproměnil. Celkově se nám utkání nepovedlo a zaslouženě jsme prohráli. Neplnili jsme věci, které jsme si řekli a domácí nás potrestali. Byli lepší na míči a lépe se vyrovnali s nerovným hřištěm a malým prostorem."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , J. Jírů [-] (62. D. Verner [-] ) , O. Páv [-] (73. M. Bohata [-] ) , J. Trpišovský [-] , L. Balata [-] , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - P. Saulich [-] , O. Matoušek [-] (77. D. Cimr [-] ) , V. Semrád [-] , T. Exner [-] , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (73. J. Hradílek [-] ) , J. Nekvinda [-] , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , L. Marek [-]

ŽK: 42. J. Jírů - 18. O. Matoušek , 20. V. Piskač , 30. L. Marek , 70. B. Franc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sandev Patrik - HÁJEK Lukáš, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra hostů

Pokud chce Kutná Hora pomýšlet na přední příčky, musí Poříčí porazit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích