3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný je první tým jara, který porazil Poděbrady


Branky


32. F. Hansl , 39. J. Hořejší , 60. J. Galbavý (p.)
10

Slaný - Domácí tým se chtěl udržet v popředí, ale čekal je houževnatý soupeř, který hraje na jaře velmi dobře. Slaný nakonec postavení v tabulce potvrdilo a Bohemii z Poděbrad porazilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný bylo efektivní

První akce domácích přišla ve 12. minutě. Na vlastní polovině převzal míč Vimr, utekl všem po levé straně, dostal se až před Málka, ale střele chybělo víc přesnosti. Vimr se ocitl v šanci i ve 22. minutě, když mu šanci připravil hlavou Křeček. Brankář Bohemie však vytasil skvělý zákrok. O dvě minuty později zachybovali domácí při rozehrávce, Křelina se prohral okolo Jarába a bombou vyzkoušel Sedláka.

 

Ve 30. minutě se v dobré pozici ocitl Volgner, ale Málek jeho střelu vyrazil na rohový kop. Ve 32. minutě odvrátili hráči Bohemie míč mimo šestnáctku, tam se ale do míče fantasticky opřel Hansl a trefl se přesně do levé šibenice - 1:0. Vyrovnání měl na kopačkách Křelina, ale těsně minul.

 

Ve 39. minutě se měnilo skóre zápasu podruhé. Míč vyvezl Kubaška, poté posunul na Vimra a ten našel na dlouhou nohu Hořejšího, kterému se podařilo skórovat - 2:0.

Výhru pečetil Galbavý

Po změně stran měli domácí velké štěstí v 54. minutě, když na brankové čáře zaskočil již za překonaného Sedláka Jaráb. Na druhé straně si vyměnil míč Maroušek s Křečkem a do zakončení se dostal Hořejší, ale Málek zasáhl skvěle.

 

Po hodině hry byl faulován Vimr uvnitř pokutového území. Penaltu proměnil bezpečně Galbavý - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Konečně jsme se na jaře dočkali! Dočkali jsme se zlepšené hry domácího celku, jeho bojovnosti, nasazení a odhodlání, které nám v předchozích zápasech chybělo. Hosté se pak ukázali jako velmi silný soupeř, čemuž nasvědčují jeho jarní výsledky. Do Slaného dorazili s odhodláním na ně navázat. Svědčí o tom velmi hlasitá předzápasová diskotéková hudba a bojovný křik, linoucí se z jejich kabiny. Navíc nás donutili před utkáním k převlékání dresů, neboť suverénně přicestovali v bílém, ač bílé dresy máme na SKFS nahlášeny my – SK Slaný. Nyní nás čeká anglický týden, neboť ve středu zajíždíme do Hřebče k pohárovému utkání a v sobotu na domácím hřišti přivítáme téhož soupeře v mistrovském zápase."

FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Zápas jsme nezvládli hlavně v prvním poločase. Nedařilo se nám kombinovat a neproměnili jsme v rozhodujících momentech gólové příležitosti. Domácí byli kompaktnější a zaslouženě zvítězili. Ještě nejsme v takovýchto utkáních tak daleko, abychom dokázali porážet týmy z čela tabulky. Musíme to s pokorou přijmout, vzít si z toho to pozitivní a připravit se na další utkání."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (72. Š. Jungmann [-] ) , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (83. M. Žahour [-] ) , M. Mareš [-] (67. A. Beneš [-] ) , J. Galbavý [-] (86. Z. Řehák [-] ) , T. Vimr [-] (80. F. Novotný [-] ) , L. Křeček [-] , J. Kubaška [-] , P. Volgner [-]

FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - J. Nedorost [-] , T. Šusta [-] (62. Š. Šendera [-] ) , D. Rulc [-] (72. M. Billý [-] ) , L. Křelina [-] , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] (46. M. Holec [-] ) , J. Bobek [-] , R. Hruška [-] , T. Živnůstka [-]

ŽK: 74. A. Beneš , 88. Z. Řehák - 60. T. Živnůstka . ČK: 75. T. Živnůstka .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ŠMEJKAL Jiří, BLATNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra domácích

Slaný po bodové ztrátě zvítězí a udrží si kontakt se špičkou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích