Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany si poměrně snadno poradily s Nespeky


10

Klíčany - Hosté z Nespek šli do utkání s tím, že nesmí dopustit zahrávání standardek domácím. Tyto plány se zhatily hned od začátku a pak marně dotahovali náskok svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: „Před utkání jsme kladli důraz na to, abychom se vyvarovali zbytečných standardních situací, neboť víme, že v těch je soupeř silný. Přesvědčili jsme se o tom loni na podzim. Třetí minuta utkání, zbytečná standardka, gól a prohráváme 1:0. Chvíli nám trvalo, než jsme se z toho vzpamatovali, ale dalších 25 minut, až do konce prvního poločasu jsme byli lepší. Vytvořili jsme si dvě obrovské šance, z nichž zejména tu první jsme měli proměnit. Byl to kvalitní, dobře udělaný útok, ale bohužel jsme trefili pouze tyč. Poločas tedy 1:0 a zápas byl pořád otevřený. V kabině jsme si zopakovali, čeho se chceme vyvarovat a naopak jsme chtěli navázat na závěr druhé půle, která byla z naší strany dobrá. Začátek druhé půle, hráč u postranní čáry, zády k bráně, nemůže nás ohrozit, my do něj vlítneme, a ze standardní situace prohráváme 2:0. Od této chvíle se hra rapidně změnila a domácí byli lepším týmem. Sice jsme se snažili ještě změnou rozestavení nějak vrátit do zápasu, ale to se nepovedlo. V závěru jsme si dali ještě dva góly pomalu sami. Kromě těch 25-ti minut z konce prvního poločasu jsme v Klíčanech nepředvedli vůbec nic, a když nedokážeme proměnit naše šance, tak nemůžeme chtít venku bodovat.“



Sestavy


TJ Klíčany
J. Tichý [-] - M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , D. Pozníček [-] , T. Jurčík [-] (77. T. Krimlák [-] ) - D. Minha [-] (58. V. Koláček [-] ) , A. Kraus [-] (81. T. Kišari [-] ) , T. Buldra [-] , Š. Vošta [-] , P. Slánský [-] (90. S. Vávra [-] ) - J. Jeslínek [-] -

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Burian [-] , M. Večera [-] , T. Krejza [-] - L. Braný [-] , M. Kučaba [-] , D. Pešta [-] , J. Kukač [-] , S. Peterka [-] - M. Klauz [-] , L. Maršoun [-] (63. A. Konopisky [-] )

ŽK: 57. A. Kraus , 76. D. Pozníček , 90. T. Buldra - 56. J. Kukač , 65. M. Večera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cílek Martin - JEŽEK Ondřej, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra domácích

Klíčany využijí domácího prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza