Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Hvozdnice vedli v závěru nad Tuchlovicemi o tři góly, pak asi ale slovo vzal Procházka a poslal zápas do penalt.


9

Tuchlovice - V prvním domácím zápase přivítali hráči Tuchlovic hosty z Hvozdnice a po neskutečném průběhu, kdy hosté nedotáhli do konce vedení o tři góly, se nakonec radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hvozdnice vedla o tři góly, naději domácím vykřesal Procházka

Domácí do utkání nevstoupili moc dobře. Hned v 6. minutě po ztrátě balónu na půlce poslal hostující Obermajer dlouhý centr před bránu a tam z voleje trefil míč do brány Mráz - 0:1. Po dalších pěti minutách, opět po ztrátě na půlce se odskočeného balónu zmocnil střelec první braky a dotáhl ho až na vápno, odkud z boku prostřelil Zelenku a míč do sítě doklepl Třešňák - 0:2. Tuchlovice se nemohly dostat do zápasu. Chyběla bojovnost a hosté byli dál na koni.

 

Ve 22. minutě se po faulu na polovině hřiště postavil k míči Třešňák, nacentroval před bránu a na dvakrát se povedlo Artimovičovi dostat balón do sítě - 0:3. Ve 32. minutě se podařilo snížit. Ke standardce se postavil Procházka a dlouhým nákopem uklidil balón do šibenice - 1:3. Byl to důležitý okamžik zápasu pro obě strany, domácí se začali dostávat do šancí, ale do poločasu se skóre již neměnilo.

Procházka třemi góly poslal zápas do penalt

Hned v úvodu poločasu našel Brnovják Cabejška, jenž po úniku kolem obránců prostrkával zpět na prvně jmenované, jeho pokus najít volného Hadriku však již obrana zblokovala. Z následné akce Fitko odkopnutý míč nacentroval zpět na velké vápno, odkud Brnovják hlavou poslal míč přes Hubínka, ale jen orazítkoval břevno. Sebevědomí domácích tedy bylo o poznání větší, avšak ne moc dlouho. V 53. minutě přišel další hřebíček do rakve. Ze stejného místa jako dal Procházka v první půli gól, nacentroval před branku Rochl, Zelenka hlavičku vyrazil pouze před sebe a Tomanec dorazil balón do odkryté brány - 1:4.

 

Zápas se tak zdál být již rozhodnut. Ovšem domácí začali hrát na riziko, začali více tlačit na svého soupeře a přineslo to ovoce. V 75. minutě dokázal s balónem utéct Brnovják, na poslední chvíli od lajny odcentroval před bránu, kde byl již připravený Procházka a z voleje poslal míč za záda Hubínka - 2:4. Domácím scházelo na vyrovnání patnáct minut do konce utkání. Boj po vzoru Slavie v Evropské lize pokračoval až do konce. Hosté dělali pod tlakem stále více chyb. V 81. minutě se k odraženému balónu dostal Nejedlý, našel na soupeřově polovině Hadriku, který se s ním otočil a prostrčil do vápna na rozeběhnutého Procházku, který jej na poslední chvíli prodloužil kolem vyběhnutého Hubínka a rázem to bylo jen o gól - 3:4.

 

V 85. minutě po dlouhém nákopu od Nejedlého si balón u lajny zpracoval Brnovják, poslal ho na zadní tyč, kde byl již po čtvrté na správném místě připraven Procházka, který si centr zpracoval na prsa a nemilosrdně z malého vápna zakončil - 4:4. V domácím týmu propukla euforie ze čtvrtého zásahu jako ve čtvrtek na Slavii, když otočila zápas se španělskou Sevillou a postoupila do čtvrtfinále. Třešničku na dortu mohl dokonce ještě přidat Brnovják, když jej po dlouhém nákopu od Fitka našel ve vápně centrem Hadrika, ale stav zůstal nerozhodnutý a šlo se na penalty.

Domácí dokonali velký obrat

Domácí dokázali dát všechny penalty a podržel je navíc i Zelenka, který druhý pokus hostí z kopačky Třešňáka chytil. Tato penalta také zůstala jako jediná neproměněná.



Sestavy


AFK Tuchlovice
V. Zelenka [-] - L. Hadrika [-] , L. Kostič [-] (58. V. Krsek [-] ) , M. Pospíšil [-] , Š. Procházka [-] , M. Cabejšek [-] (70. J. Červenka [-] ) , J. Kubů [-] , M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] (46. J. Nejedlý [-] ) , P. Hornof [-] , M. Fitko [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , O. Hodosi [-] (87. J. Mrhal [-] ) , J. Artimovič [-] (63. D. Petschl [-] ) , L. Obermajer [-] , A. Nejedlý [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 5. M. Fitko , 80. P. Hornof - 9. M. Tomanec , 19. J. Artimovič , 33. J. Hromádka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - ZUSKIN Petr, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: remíza

Čekám vyrovnaný zápas. Tuchlovice získají druhý bod v penaltách.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích