0:1
(0:0)
65. M. Jíša (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2019 17:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčí vyhrálo v benešovském derby na hřišti Nespek


Branky


65. M. Jíša (p.)
9

Nespeky - V dohrávce sedmnáctého kola bylo na programu derby dvou velkých rivalů. Do Nespek zavítalo Poříčí, které na jaře hraje ve skvělé formě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství toho moc nenabídlo

V prvním poločase toho moc zajímavého k vidění nebylo. Na začátku zápasu měly sice oba týmy po jedné větší šanci, ale obě situace dopadly stejně. V 5. minutě využil Kukač zaváhání Pohorského, svým centrem hledal Kučabu, ten však pálil mimo tři tyče. O minutu později držel míč dlouho Krejza, který o něj ale přišel a do šance se dostla jeden z hostí, ale ani on branku netrefil.

 

Největší šanci prvního dějství měl v 18. minutě hostující Trpišovský, který po standardní situaci přes´dskočil jednoho z obránců a na přední tyči nebezpečně zakončoval. Proti tomuto zakončení se ale zaskvěl brankář Drážek.

Domácí měli více šancí, ale rozhodl hostující Jíša

Druhý poločas byl úplně o něčem jiném. Hned po třech minutách střílel V. Balata, ale jeho střela levou nohou také nenašla prostor branky. O minutu později na druhé straně zakončoval Pešta z hranice velkého vápna, avšak orazítkoval jen tyč. Míč se odrazil k Peterkovi, který ale nenasměroval míč do odkryté branky. Z Peterkovo nepovedené střele nakonec byla exkluzivní nahrávka pro Klauze, který míč netrefil čistě a ani on netrefil odkrytou svatyni.

 

Domácí se poté marně dožadovali penalty po faulu na Peterku, ale hlavní sudí Hes posoudil souboj mezi Peterkou a Rejhonem jako dovolený. I po této situaci pokračovali domácí v aktivní hře, ale Peterka z těžké pozice pálil nad branku.

 

V 64. minutě se na dostřel domácí branky dostali po dlouhé době hosté. Rejhon si narazil míč a posléze vnikl do vápna, kde ho srazil Večera a hlavní rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Penaltu proměnil Jíša - 0:1. Poříčí mohlo pojistit vedení, ale jejich zakončení nebylo ve dvou případech přesné.

 

V závěru zápasu změnily Nespeky rozestavení a vrhly vše do útoku. V 85. minutě hlavičkoval Iheanacho, ale brankou tento pokus neskončil. A v posledních vteřinách nepřišel tížený gól domácích ani po pokusech Iheanacha, Kukače či Buriana.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] , A. Varkoček [-] , M. Večera [-] - M. Kučaba [-] , D. Pešta [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] , S. Peterka [-] (72. F. Iheanacho [-] ) - M. Klauz [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , O. Páv [-] (46. P. Pohorský [-] ) , J. Trpišovský [-] , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] (78. M. Bohata [-] ) , V. Balata [-] (82. D. Verner [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 37. J. Kukač , 51. M. Večera , 68. T. Krejza , 78. M. Burian - 66. L. Balata , 80. M. Bohata .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Hes Filip - VYHNAL Karel, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Derby vyhrají hosté a naváží na úspěšně první kolo a potvrdí perfektní vstup do jarní části.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů