2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 14:15

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim vyhrála na hřišti Libušína


Branky


9

Libušín - Obrovský tlak a spousta šancí Libušínu body nepřinesly, a tak Velim mohla odjíždět spokojená a se třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim vedla v poločase o tři góly

Hostující Velimi se povedl vstup do zápasu. V 7. minutě Jansta zatáhl míč na pravé straně a přesným centrem našel hlavu Puka, který nedal brankáři šanci - 0:1. Po vstřelení branky se ale Velimským vůbec nedařilo držet míč a byl pod tlakem domácího Libušína. Proti zakončení se ale vždy blýskl brankář hostí Dejmek.

 

Ve 37. minutě přišla brejková situace hostů a zvýšení náskoku. Novotný rychle uvedl míč autovým vhazováním zpět do hry, míč si přebral Váňa a z hranice šestnáctky uklidil míč přesně za tyč - 0:2. Uběhla chvíle a Velim se radovala potřetí. Váňa využil na levé straně zaváhání domácí obrany, zatáhl balon a předložil ho přihrávkou pod sebe Pukovi s ten se nemýlil - 0:3. Puk mohl dokonce ještě v závěru poločasu zkompletovat hattrick, ale v samostatném úniku na brankáře nevyzrál.

Libušín sahal po vyrovnání marně

Po změně stran hrála snad jiná Velim než v prvním poločase. Nedařilo se držet míč a hrálo se prakticky jen před Dejmkem. V 55. minutě navíc přišlo snížení po zakončení Sejtariji - 1:3. Libušín měl další šance, ale proti byl opět fantastický Dejmek.

 

Poté se do zakončení dostali také i hosté. Nejprve trefil Jansta z přímého kopu břevno a o chvíli později orazítkoval Váňa nůžkami pro změnu tyč. V 71. minutě už byl brankový rozdíl jen o jeden gól. Libušín vrátil do hry svým druhým gólem v zápase Sejtarija - 2:3. Hosté však se štěstím a díky Dejmkovi zápas závěr přežili a další gól již neinkasovali. 



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Pokud jsme chtěli ještě pomýšlet na boj o záchranu, museli jsme naplno bodovat. Povedl se nám vstup do zápasu, ale paradoxně nám branka spíše uškodila a iniciativu převzal Libušín. Do poločasu jsme ještě ale skóre navýšili. Po změně stran jsme byli prakticky pořád pod tlakem a přišlo snížení na rozdíl jednoho gólu. Zápas jsme naštěstí se štěstí zvládli a získali důležité tři body. Fantasticky nás podržel brankář Dejmek."



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , M. Dimov [-] (46. M. Pucholt [-] ) , G. Bittengel [-] , K. Výborný [-] - J. Křemen [-] , J. Říčka [-] , O. Havrda [-] , P. Caizl [-] - M. Švec [-] , S. Sejtarija [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Jansta [-] (73. O. Kosina [-] ) , L. Hartig [-] , Š. Váňa [-] (79. J. Kukal [-] ) , M. Novotný [-] (90. J. Ceral [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , M. Puk [-] (83. M. Kasal [-] ) , P. Víšek [-]

ŽK: 65. P. Caizl - 85. L. Seifert , 87. J. Kukal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Pokud chceme ještě pomýšlet na záchranu, musíme jednoznačně urvat všechny body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích