J. Trnka 60.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí porazilo silnou Hřebeč


Branky


60. J. Trnka
9

Nové Strašecí - I druhé jarní kolo hráli fotbalisté Nového Strašecí na domácím hřišti a soupeře měli i tentokrát velmi těžkého. Přijela Hřebeč, která přes zimu vydatně posílila Zápas nakonec vyzněl lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašecí aktivní, ale branku nedalo

Ve 2. minutě se do zakončení dostal domácí Kaválek, ale Zajíček byl u tyče včas a střelu stačil chytit. Gól měl na kopačce i Hartman po přihrávce Trnky, ovšem mířil jen do náruče hostujícího brankáře. Z těžké pozice poté zkoušel zakončovat Beneš, ale stav zůstal i nadále bezbrankový. Krátce před koncem úvodních třiceti minut hlavičkoval nebezpečně Svoboda, ale těsně minul.

 

Zblokovanou střelou skončila akce po ose Kleinmond - Trnka - Svoboda a zakončují Kaválek. Kleinmond v prvním poločase prakticky žádnou práci neměl.

Utkání rozhodl domácí Trnka

Po deseti minutách zkoušel překvapit Trnka svým centrem brankáře Zajíčka, ten s velkou námahou míč do branky nepustil. V 60. minutě už vešel z tohoto soubeje vítězně domácí hráč, když z přímého kopu posla míč chytře přes zeď do sítě - 1:0. Trnka do zkoušel i potřetí, ale chyběla přesnost. Vedení mohl zvýšit Kaválek, znovu byl proti svým zákrokem Zajíček. A protože hosté se do zakončení téměř nedostali. Hrozili hlavně ze standardních situací, se kterými si domácí poradili, skončilo utkání netěsnější výhrou Nového Strašecí.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Beneš [-] (84. J. Kapek [-] ) , L. Mrázek [-] (92. J. Mrázek [-] ) , M. Kaválek [-] , M. Mžourek [-] , J. Trégr [-] , M. Erba [-] (73. M. Bláha [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , J. Elsnic [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Dvořák [-] (73. J. Dobiaš [-] ) , F. Sedláček [-] , J. Faktor [-] (70. M. Veliký [-] ) , J. Brodský [-] (46. A. Klavík [-] ) , M. Servus [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Stříbrský [-] , J. Pinkas [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 16. M. Hartman , 47. P. Svoboda , 83. L. Mrázek - 4. J. Pinkas , 16. R. Macháč , 77. M. Dolejš , 87. M. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Hřebeč přes zimu hodně posílila, s předposledním celkem soutěže si poradí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích