0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:30

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak nezvládl domácí utkání s Klíčany


Branky


9

Příbram - Ve spodní části tabulky bude potřebovat sbírat body každý, už jen z důvodu vyrovnanosti, kdy devátý tým má na poslední tým náskok pouhých šest bodů. V domácím zápase by se body měly získávat obzvlášť, to ale Příbram nezvládla s Klíčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostům zajistil Jeslínek

Hosté se dostali již ve 4. minutě do vedení, které jim zajistil exligový sparťan Jeslínek - 0:1. Po této sprše se Spartakovci na hřišti jen těžko hledali. Selhávala hlavně záložní řada, která se nechávala přehrávat zkušenějšími hosty,  kteří mohli dvakrát navýšit skóre, ale Solnař výbornými zákroky své mužstvo podržel. O střelbu se pokoušel pouze Vašek, ale jeho střely byly často nepřipravené a končily většinou mimo branku.

Gól Vošty zlomil domácí odpor

Ve druhé půli se čekala z domácí strany větší fotbalovost, protože útočili na sušší útočné polovině, které mohla lépe vyhovovat právě hráčům Spartaku. V největší šanci selhal v 54. minutě Šváb, který běžel sám na gólmana, ale napálil pouze jeho nohy. V těchto fázích zápasu se lámal chléb. Další nadějnou šanci měl Morav, ale v rozhodujícím okamžiku podklouzl. Časté rohové kopy Matějky se míjely účinkem, byly většinou přetažené.

 

Klíčany z ojedinělého útoku udeřili podruhé. Míč se dostal k Voštovi, který si doslova vychutnal obranu a v 65. minutě zvýšil - 0:2. Hosté tohoto skóre začali umně využívat. Nic nevymýšleli a vše řešili razantními odkopy a výsledek bez větších komplikací uhájili.



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Kučera [-] (69. A. Rampa [-] ) , O. Matějka [-] (84. J. Pavlišta [-] ) , D. Morav [-] , O. Šváb [-] (83. K. Češka [-] ) , L. Schöbel [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (71. D. Rehák [-] ) , Z. Černý [-] (66. P. Červeňák [-] )

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] (71. J. Tichý [-] ) - M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , Š. Vošta [-] , T. Jurčík [-] - D. Minha [-] , P. Slánský [-] , T. Buldra [-] , D. Pozníček [-] , P. Hájek [-] (80. A. Kraus [-] ) - J. Jeslínek [-] (84. J. Ježek [-] )

ŽK: 37. P. Kučera , 87. M. Solnař - 37. T. Jurčík , 63. M. Bureš , 87. J. Ježek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Klíčany jsou pro mě velmi kvalitní tým a rozhodně nepatří na spodek tabulky. V Příbrami těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích