2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola vyhrálo Slaný nad Vykání


Branky


9

Slaný - Na úvod jarní části nečekalo domácí Slaný ani hosty z Vykáně nic jednoduchého, vyhrát chtěly oba celky. Více spokojenosti přeci bylo po zápase v domácím táboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Slaného

První šance zápasu přišla v 8. min. a byla na straně hostujícího celku. Proti nabíhajícímu Vostárkovi vystoupil z brány Sedlák a jeho střelu pak parádně vyrazil. V 10. min. musel až před pokutové území vyběhnout brankář Kruliš a fauloval rychlonohého Vimra. Po domluvě s Křečkem to byl nakonec Galbavý, který z přímého přesnou střelou na bližší tyč překonal Kruliše. Ten jen bezmocně sledoval míč, končící v bráně za jeho zády - 1:0. Druhé varování od hostů přišlo ve 12. min., když po rychlé akci vedené po levé straně přišla přesná přihrávka před bránu na nabíhajícího Lesyka. Ten pohotově střílel z první, ale Sedlák byl opět připraven a šanci na vyrovnání zmařil. Na druhé straně se ocitl před Krulišem Hořejší, dokázal jej přehodit, ale míč skončil na břevnu branky.

 

Druhá domácí gólová akce v 34. min. začala u Jarába. Ten rozehrál z prostoru mezi střídačkami trestný kop, míč se dostal k Marouškovi, který jej posunul na Vimra. Ten uviděl vpravo volného Křečka, který skákavou střelou zpoza šestnáctky překonal Kruliše - 2:0. Nepříznivý stav nic neubral hostům na jeho aktivní hře a hned o minutu později předvedli rychlou akci po pravé straně. Z následného centru před Sedláka pak kapitán Dlouhý pálil sice pohotově, ale míč letěl vysoko nad bránu.

Domácí výhru pohlídali

Ve druhé půli v 57. min. střelu Hansla Kruliš kryl a v následující minutě hlavičkoval hostující Kasík zblízka nad. V 72. min. skvěle uvolnil kolmou přihrávkou Hansl Marouška, ten pak ale nabíhajícímu Dandovi dal přece jen příliš rychlou příhru a míč skončil v zámezí. Zápas se pak již dohrál v poklidu, bez dalších příležitostí.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "První jarní mistrák jsme zvládli. V druhém poločasu jsme si pohlídali vedení o dvě branky. Náš soupeř nastoupil oproti prvnímu podzimnímu utkání v dosti pozměněné sestavě a v základní jedenáctce jsme napočítali hned pět jiných jmen. Utkání sledovaly necelé dvě stovky diváků. Příští týden jedeme v neděli do Poříčan, kde se budeme snažit o udržení prvního místa v tabulce Středočeského krajského přeboru!"




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Holly [-] , J. Maroušek [-] (83. Z. Řehák [-] ) , M. Jaráb [-] , P. Volgner [-] , J. Hořejší [-] (86. M. Žahour [-] ) , F. Novotný [-] (66. L. Danda [-] ) , J. Galbavý [-] (85. A. Beneš [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , F. Hansl [-]

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - M. Kasík [-] , J. Astary [-] (46. D. Galus [-] ) , L. Mráz [-] , M. Cimpl [-] , T. Vobořil [-] , P. Vostárek [-] , L. Šedivý [-] , M. Dlouhý [-] , M. Lesyk [-] , F. Říha [-]

ŽK: 55. J. Galbavý - 9. T. Kruliš , 89. T. Vobořil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: remíza

Pro oba soupeře velmi těžké utkání. Viděl bych to na remízu a po penaltách budou brát bod navíc domácí.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:52

Tip: výhra domácích