1:2p.
(1:0)
86. L. Palek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mladoticích musely rozhodnout penalty


Branky


12. O. Krofta - 86. L. Palek
0

Domácí sice od dvanácté minuty drželi vedení, ovšem hosté čtyři minuty před koncem utkání dokázali zápas srovnat a nakonec i zvítězit po penaltách. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladotice, ač jsou v tabulce předposlední, prohráli od dubna pouze jednou, když srdnatě bojovali na půdě lídra z Třemošné. I dnes začali dobře. Již ve dvanácté minutě se prosadil Otakar Krofta dorážkou z vápna. Paradoxně byli v tomto poločase aktivnější hosté, ale skóre o přestávce ukazovalo vývoj zcela opačný. Domácím pomohla dvakrát i branková konstrukce.

 

Ve druhých pětačtyřiceti minutách hry se karta zcela obrátila. Domácí byli lepší, ale šance na rozhodnutí utkání ne a ne využít. A tak přišel trest. V samotném závěru se po rohovém kopu dorážku prosadil Luboš Palek a poslal zápas k penaltám. 

 

V těch se dvěma zákroky blýskl gólman hostí a přisoudil tak vítězství svému týmu po pokutových kopech 4:2.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera: „Byl to vyrovnaný zápas, remíza spravedlivá. My jsme byli lepší ve druhé půli, soupeř v první. Penalty jsou již o štěstí.“

FK Ledce
Marek Matějka: „Šancí bylo strašně, byli jsme lepší, jen v prvním poločase jsme dali dvě tyčky.“



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (40. P. Kučera [-] ) , V. Šiml [-] , P. Berka [-] - T. Randa [-] , O. Krofta [-] , F. Krofta [-] , O. Jánský [-] - Z. Slach [-] (85. V. Janeček [-] ) , Z. Berka [-] (55. V. Sebránek [-] )

FK Ledce
L. Pochobradský [-] - V. Kabát [-] , T. Havránek [-] , L. Palek [-] , P. Toptej [-] - P. Fryč [-] , T. Fiedler [-] , M. Gleissner [-] , O. Tupý [-] - A. Mravík [-] , A. Pašek [-] (53. J. Mareš [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.