Žíželice doma padly


Branky


4

Na zápase fotil a report zaslal Jaroslav Feciškanin. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Žiželice nastoupili k zápasu proti Vrbnu bez pěti hráčů základní sestavy. V úvodní dvacetiminutovce dokázali se svým soupeřem držet krok. Obě mužstva si v tomto časovém úseku vypracovala několik slibných příležitostí, ty však nedokázala proměnit. Tu největší spálil žiželický Švejda, když z necelých deseti metrů přestřelil téměř odkrytou branku. Trest přišel o pár minut poté. Z hranice velkého vápna vystřelil hostující Čejka a míč z jeho kopačky tečoval jden z bránících hráčů tak nešťastně, že zapadl k pravé tyči bezmocného brankáře Žiželic Kvapila. Ještě do poločasové přestávky se domácí snažili stav zápasu srovnat, žádnou větší příležitost si však již nevytvořili. Byli to tak hosté, kteří doslova v posledních vteřinách první půle udeřili po rychlém brejku podruhé. Nutno však podotknout, že se něm velkou měrou podepsal asistent rozhodčího a autor těchto řádek v jedné osobě, který opomněl odmávat zcela jasné postavení mimo hru střelce druhé branky Víta Sailera.

Hosté si vedení pohlídali

Ani ve druhém poločase nelze upřít značně oslabenému týmu domácích snahu o zkorigování výsledku, nicméně toto úsilí vyšlo zcela na zmar. A tak se ze zasloženého zisku tří bodů do tabulky po ukončení zápasu po právu radovali hostující hráči z Vrbna. Navíc tím ukončili úctyhodnou devítizápasovou vítěznou šňůru Žiželic bez ztráty byť jen jediného bodu na vlastním hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin: Tato sezóna skončí, bez ohledu na to, jak dopadnou zbývající dva zápasy, nad očekávání úspěšné. Nicméně, bylo by velmi příjemné, kdybychom se zejména v sobotu 8. června rozloučili s domácími příznivci ziskem alespoň jednoho bodu a tím napravili dnešní nezdar. Ten byl, jak jsem již uvedl, zapříčiněn především nevídaným počtem absencí několika klíčových hráčů základní sestavy. Pokud se podaří většině těchto hráčů doléčit zranění, náhlé onemocnění, popřípadě jim nebudou bránit další pracovní povinnosti či osobní záležitosti, má tým dostatečnou kvalitu v zápasech v Peruci a s Libčevsí na domácím trávníku bodově uspět. Tímto se však právě končící soutěžní ročník stane definitivně minulostí. V následujících dnech a týdnech nás všechny už čekápousta nelehké práce. Času není nazbyt, lze si jen stěží představit, jak bychom od srpna v novém soutěžním ročníku pokračovali bez naprosto nutného posílení hráčské soupisky. Bezpodmínečně je třeba doplnit hráčský kádr, a to nejen kvantitativně, ale i kvalitativně. To bude nejdůležitější a nejobtížnější úkol, který před výborem klubu stojí. Nutně potřebujeme rozšířit hráčský kádr minimálně o pět až šest lidí. A v neposlední řadě bude důležité určit někoho z členské základny naší organizace k tomu, aby od nového ročníku nastálo převzal, upřímně řečeno často velmi nevděčnou, funkci oddílového pomezního rozhodčího.




Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - J. Pastyřík [-] , M. Oppel [-] , M. Panský [-] , M. Škvaridlo [-] , M. Makuka [-] (56. J. Singer [-] ) - J. Blacha [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , L. Varga [-] - M. Makuka [-]

TJ Vrbno nad Lesy
D. Fousek [-] - J. Šubrt [-] , V. Sailer [-] , J. Šlajcher [-] , J. Šubrt [-] (75. A. Kaplan [-] ) , M. Čejka [-] , J. Vondráček [-] (60. J. Hotový [-] ) , J. Sýkora [-] , R. Amler [-] , J. Nágl [-] , J. Říha [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČERNÝ Zdeněk - FECIŠKANIN Jaroslav (N), ŠUBRT Milomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 5. 2019 22:49
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích