1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná rozhodla v nastavení!


Branky


32. D. Koudela - 10. L. Randa , 93. D. Štefl
0

Hosté se dokázali bodově udržet s Heřmanovou Hutí, když o svém vítězství nad domácí Dolní Bělou rozhodli ve třetí minutě nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, ovšem paradoxně udeřilo na druhé straně. Do vápna přilétl centr z pravé strany a Lukáš Randa otevřel skóre ne hlavou, ale spíše krkem. Domácí v nasazení nepolevovali, ale ze čtyř velkých šancí, které si dokázali v průběhu poločasu vytvořit, udeřili pouze jednou. Po zhruba půl hodince hry balon po volném přímém kopu propadl hostující obranou a hlavičkou do horního růžku srovnal stav utkání David Koudela.

 

Druhý poločas se nesl ve vyrovnaném duchu a diváci sami začali tušit, že utkání rozhodne jediná trefa. A tak se také stalo. Ve třetí minutě nastavení totiž do domácího vápna opět přilétl centr a hlavičkový festival uzavřel rozhodující trefou David Štefl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Matoušík: „Dostali jsme hloupý gól v úvodu, pak jsme celý poločas tlačili, ale prosadili se pouze jednou. Druhá půle byla vyrovnaná, ale rozhodla další naše hloupá chyba.”

TJ Tatran Třemošná
Tomáš Eisenhammer: „V první půli byli domácí jasně lepší, druhý poločas již byl byl vyrovnaný, možná jsme měli i více hry. Štěstí se k nám naklonilo v závěru, možná by remíza asi byla spravedlivější.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - L. Pešička [-] , O. Sýba [-] , T. Polcar [-] , L. Matoušík [-] (75. J. Turjanica [-] ) - P. Čása [-] , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] - M. Bernášek [-] , D. Koudela [-]

TJ Tatran Třemošná
O. Havlík [-] - J. Vurm [-] , P. Strnad [-] , T. Eisenhammer [-] , L. Vít [-] - L. Radič [-] , V. Čechura [-] , A. Korecký [-] , J. Dobrý [-] - L. Randa [-] (60. D. Štefl [-] ) , V. Eisenhammer [-] (75. T. Rusňák [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.