Žíželicím se doma daří


Branky


3

Report zaslal a na zápase fotil Jaroslav Feciškanin. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím Žiželicím se v sobotním dopoledni vstup do zápasu podařil takřka dokonale. Po úvodní čtvrhodince, kdy se obě jedenáctky, které nastoupily na deštěm zkrápěný trávník spíše oťukávaly, zasadily žiželičtí svému soupeři dokonalé třígolové K.O., konkrétně zásluhou Františka Paděry, který ve 14.min. otevřel brankový účet utkání 20.(19. hraného) kola okresního přeboru. Ve 28.min nešťastně srazil míč za záda svého spoluhráče v brankářském dresu Michal Kropáč a ve 30.min. hlavou navýšil stav zápasu na 3:0 Jan Blacha. Těsně před odchodem do šaten vykřesal jiskřičku naděje pro Staňkovice ve 43. min. Petr Vrána.

Nástup do druhé půle se opět vydařil podstatně lépe domácím a ve 49.min. vrátil svému týmu tříbrankový náskok Ladislav Kestřánek. I tak však staňkovičtí nerezignovali a v 57. Ferdinand Hůza svou trefou udržel hosty ve hře o důležité body pro záchranu v soutěži. Když se však v 78. min prosadil František Tamchyna, bylo o vítězi definitivně jasno. Tím spíše, když v 88. min. uzavřel Ladislav Kestřánek svou druhou gólovou trefou v zápase na konečných 6:2 ve prospěch Žiželic.

 

Ty tak ani v devátém zápase sezóny, odehraném na vlastním hřišti, stále neztratily jediný bod. Lepší jsou v tomto ohledu již jen suverénně vedoucí Dobroměřice B, které dnešní výhrou nad Libčevsí 2:1 vyhrály doma již desátý zápas a soutěž vede se ziskem 43 bodů. A zároveň tímto pomohly Žiželicím bodově přeskočit Libčeves a minimálně do zítřejšího podvečera se se 31 bodem usadit na druhém místě tabulky. Udržet toto umístění i po závěrečném jarním kole buzde však ještě hodně tvrdý oříšek. Výškov (29 bodů) má zítřejší domácí zápas s desátým Slavětínem k dobru a v případě očekávané výhry se na druhou příčku posune, byť o jeden jediný bod, právě on. Libčeves (30 bodů) by v tomto případě klesl na čtvrté místo, dva body za Výškovem a jeden za Žiželicemi. Kozly, na podzim jeden z nejžhavějších adeptů na sestup, po posílení týmu výrazně navýšil své konto na 29 bodů. O druhé až páté místo tudíž bude ještě velký boj. Rády by do něj jistě zasáhly i šesté Cítoliby (25 bodů), ale dnešní domácí prohrou se jejich akcie výrazně propadly.



Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - J. Pastyřík [-] , M. Oppel [-] , M. Panský [-] , F. Elias [-] - L. Kestřánek [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , J. Blacha [-] - F. Tamchyna [-] , F. Paděra [-] (88. M. Makuka [-] ) -

FK Staňkovice
K. Kuchař [-] - T. Nguyen [-] (33. J. Mach [-] ) , F. Hrůza [-] , J. Fryš [-] , D. Petrák [-] , P. Vrána [-] , M. Kropáč [-] , O. Koucký [-] , S. Kunášek [-] (75. P. Tsibii [-] ) , R. Veit [-] (75. O. Honzátko [-] ) , L. Černý [-]

ŽK: 53. L. Dormišev , 69. M. Panský , 73. F. Tamchyna - 62. L. Černý , 73. D. Petrák , 78. O. Koucký . ČK: 72. L. Dormišev - 40. J. Mach .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Štafa Pavel - FECIŠKANIN Jaroslav (N), MERKL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 5. 2019 18:51
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích