Žíželice si poradily se Slavětínem


Branky


3

Report zaslal a na zápase fotil Jaroslav Feciškanin. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Žíželičtí nastoupili podruhé za sebou na vlastním hřišti k dalšímu zápasu okresního přeboru. A rovněž v osmém domácím zápase naplno bodovali. Po celý zápas byli zřetelně lepší a již do poločasu si dokázali vytvořit dvoubrankový náskok, když už v 5. min. po rohovém kopu vstřelil úvodní branku zápasu Jan Blacha a těsně před uplynutím první půlhodiny hracího času zvyšoval František Tamchyna na 2:0.

Domácí navyšovali vedení

Druhý poločas již žádnou fotbalovou krásu nenabídl, hra byla oboustranně plna nepřesností. To nejpodstatnější se událo v 58. min., kdy slavětínský Luboš Koubek zcela nesmyslně mezi pokutovým územím a půlící čarou na straně domácích Žiželic bez úmyslu hrát míč skluzem s oběma nohama dopředu fauloval protihráče a střelce úvodní branky zápasu Jana Blachu, za což nemohlo následovat nic jiného než červená karta. Faulovaný hráč bohužel již utkání nebyl schopen dohrát a jen shodou šťastných okolností mohl hrací plochu opustit na vlastních nohou bez závažnějšího zranění. Zdali bude moci nastoupit do dalších jarních bojů však v tuto chvíli nelze s jistotou potvrdit. Od tohoto okamžiku úroveň hry značně poklesla. Teprve v 81 .min. po rozehrané standardní situaci prakticky z prvního a zároveň posledního ohrožení branky, střežené do té doby takřka vůbec nerozchytaného brankáře domácích Tomáše Večeřeho zčista jasna hostující Milan Šíranec dopravil míč za jeho záda. Domácími to však příliš neotřáslo a již o pět minut později vedli opět o dvě branky zásluhou Františka Paděry. Tentýž hráč se stihl gólově prosadit ještě v předposlední minutě zápasu a stanovil tak konečný výsledek 4:1, čímž Žiželice oplatily Slavětínu na vlas shodným skóre porážku z podzimního klání.



Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - J. Pastyřík [-] , M. Panský [-] , L. Kestřánek [-] , M. Škvaridlo [-] - J. Švejda [-] , L. Dormišev [-] , J. Blacha [-] (61. M. Makuka [-] ) , F. Elias [-] - F. Tamchyna [-] , F. Paděra [-] -

SK Slavětín
A. Nipauer [-] - L. Holler [-] , T. Macháč [-] , P. Kratochvíl [-] , K. Ondrášek [-] , P. Vinš [-] , M. Širanec [-] , J. Pokorný [-] (46. D. Vodrážka [-] ) , J. Albrecht [-] , L. Koubek [-] , D. Dřevojan [-]

ŽK: 37. J. Pokorný . ČK: 58. L. Koubek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - FECIŠKANIN Jaroslav (N), FOUSEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 4. 2019 13:49
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích