2:1
(1:1)
18. J. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice otočila zápas s Křelovicemi


Branky


0

Po osmnáctém kole dělí týmy na třetím a šestém místě dva body. A právě ty se spolu utkaly. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání aktivněji vstoupili domácí, ale spálili hned dvě tutovky a navíc orazítkovali břevno. Platilo tak otřepané „nedáš – dostaneš.“ Hosté předvedli pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál úspěšný zakončovatel na malém vápně Josef Zeman. Když už se zdálo, že tím i výčet branek v první půli končí, poslali domácí po rohu balón od branky na značku pokutového kopu, odkud srovnal stav utkání Michal König. 

 

Druhý poločas byl o čekání na prakticky vítěznou branku zápasu a ta přišla v třiaosmdesáté minutě. Pavel Liškutín se jako liška prosmýkl mezi obránci soupeře a tváří v tvář Šestákovi zvolil obstřelení gólmana po zemi a rozhodl tak velmi napínavý duel. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Jiří Mestl: "Začátek byl z naší strany slušný, ovšem po dvou tutovkách a břevnu jsme najednou prohrávali. Měli jsme však více ze hry, i když soupeř byl dobrý a kvalitní. Zaplať pánbůh jsme to proměnili ve vítězství."

TJ Jiskra Křelovice
Petr Masák: "Bylo to bojovné utkání z obou stran. Domácí srovnali v samotném závěru poločasu, pak již byli lepší. Tam tedy vidím zlom v utkání."



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - J. Hošťálek [-] , J. Kovač [-] , P. Liškutín [-] , D. Šindelář [-] - M. Stehlík [-] , J. Pechler [-] (68. M. Greif [-] ) , Z. Kasl [-] (85. J. Šnajdr [-] ) , M. König [-] (80. J. Rolník [-] ) - V. Kasl [-] (82. D. Čech [-] ) , D. Tětek [-] (65. D. Maroušek [-] )

TJ Jiskra Křelovice
R. Šesták [-] - P. Rabada [-] (70. M. Zeman [-] ) , P. Masák [-] (50. M. Bartoš [-] ) , T. Blažek [-] , M. Blažek [-] - L. Kyprý [-] (65. Z. Tabaček [-] ) , V. Tyr [-] , V. Komárek [-] , J. Gruber [-] - P. Vacín [-] (80. M. Nechutný [-] ) , J. Zeman [-] (70. M. Košan [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.