Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice si doma vyšláply na Bezvěrov


Branky


0

Předposlední tým se výsledkově zvedá, nyní to na vlastní kůži pocítil i oslabený Bezvěrov.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve velkém stylu, když již ve třetí minutě utekl rychlonohý Zdeněk Slach a potěšil domácí příznivce. Ovšem hosté se nezalekli a brzy dokázali odpověď. Centrovaný balón si ve vápně našel Petr Královec a srovnal výčet utkání. Když se už-už zdálo, že se v prvním poločase ani jednomu z týmů nepovede skórem pohnout, naskočil si Tomáš Randa nejvýše na centr ze strany a vrátil tak svému celku vedení.

 

Druhá půle měla velmi podobný začátek jako její předchůdkyně. V šedesáté minutě se totiž opět soupeřům utrhl Zdeněk Slach a dodal na domácí kopačky klid. Vítězství pak stvrdil za další čtvrthodinku hry Václav Sebránek, jenž uspěl v přetlačované v pokutovém území a doklepl do sítě předchozí střelu spoluhráče. Již jen kosmeticky upravil výsledek Petr Královec, který bez větších nervů proměnil nařízený pokutový kop.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera: „První půle byla vyrovnaná, pak jsme byli lepší a myslím, že zaslouženě zvítězili.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Eva Sýkorová: „Neodehráli jsme vůbec špatné utkání. Trápí nás však zranění a distancování řady hráčů. Dnes nám jich v základu chybělo pět. Těší mě však, že i přes to jsme nepropadli.“



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - P. Berka [-] , F. Krofta [-] (80. L. Záhrobský [-] ) , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] - V. Janeček [-] , T. Randa [-] , O. Krofta [-] , P. Kučera [-] - Z. Slach [-] , V. Sebránek [-] (70. P. Krejčí [-] )

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - P. Šulc [-] , J. Voith [-] , J. Jakimčuk [-] , P. Bubník [-] (70. R. Kanát [-] ) - M. Metlický [-] , M. Kanát [-] , P. Královec [-] , J. Šulc [-] , P. Šulc [-] (80. J. Rada [-] ) - J. Osvald [-] (50. J. Macho [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.