J. Smolarčík 35. (p.)
T. Wolf 51.
2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

20.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov bravůrně otočil


Branky


35. J. Smolarčík (p.) , 51. T. Wolf - 72. T. Wojnar , 85. L. Skoupý , 87. T. Wojnar
11

 

Ojedinělá podívaná v podání Indiánů. Nezlomilo je oslabení ani dvoubranková ztráta. Nový Jičín je sice na jaře jen stínem podzimního suveréna a postupně opouští čelo tabulky, ale určitě se nejedná o druhořadý tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ve 34. minutě byl po faulu vyloučen Igbinoba a po jeho zákroku se navíc kopala penalta. Tu Novojičínští proměnili a jejich šance na úspěch rapidně vzrostly. Jan Smolarčík 1:0.

 

Oficální zápis rozhodčího:

 

Nastavení doby hry- ve 2.poločase nastaveny dvě minuty z důvodu ošetřování hráče na hrací ploše a z důvodu skutečně promarněného při střídání.
Pokutový kop - ve 34. minutě nařízen PK za kopnutí hostujícího hráče č.5 domácího hráče č.11. Přestupek se odehrál na středu PÚ. Za přestupek jsem H5 udělil ČK. PK přeměněn.1:0.
Vyjádření k vyloučení - Surová hra -kopnutí soupeře s použitím nepřiměřené síly zezadu v nepřerušené hře v souboji o míč.Od přestupku jsem byl vzdálen cca 10 metrů, krásně jsem na něj viděl. H5 trefil za použití nepřiměřené síly kolíky D11 do oblasti lýtka. Vyloučený hráč bez problémů opustil HP a odešel do šatny. Faulovaný hráč pokračoval v utkání.

 

 

Když na začátku druhé půle zvýšil Tomáš Wolf na 2:0, zdálo se být o osudu zápasu rozhodnuto.

 

Jenže Indiáni ukázali silný charakter a nepříznivému osudu se neuvěřitelným způsobem vzepřeli. V deseti bojovali a v 72. minutě se dočkali snížení po gólu Tomáše Wojnara. 2:1.

 

To hostující hráče nabudilo a v hektickém závěru to přišlo. V 85. minutě srovnal Lukáš Skoupý (2:2) a o dvě minuty později dokonal málo vídaný obrat kanonýr Wojnar, který si připsal už patnáctou branku v této sezoně. 2:3.

 

Po závěrečném hvizdu propukla v havířovských řadách obrovská radost a domácí hráči asi ještě teď nechápou, co se stalo.

 

ZDROJ: http://indianihavirov.cz

 

 

 



Ohlasy k zápasu



MFK Havířov
trenér, Miroslav Matušovič: Otočit zápas z 0:2 na 3:2 a pouze v deseti lidech? Klobouk dolů před mými hráči. Podali heroický výkon a já jsem na ně neskutečně hrdý. Hrozně jim to přeji, ať si to patřičně užijí, protože tohle mohou zažít pouze jednou za život. Zároveň to byla ta nejlepší možná odpověď pro všechny kritiky, kteří vždy vylezou, jen když se nedaří. Ale to už tak chodí. Jen aby věděli, že já za svými hráči stojím a stát budu, protože je znám a vím, co umějí. Mějte se hezky a přejte nám to stejně jako to přejeme my vám. My jdeme dále pokorně pokračovat. ZDROJ: http://indianihavirov.cz



Sestavy


FK Nový Jičín
P. Šupolík [-] - M. Švec [-] , T. Wolf [-] , M. Kiss Farkas [-] - P. Urbanovský [-] (82. V. Vokoun [-] ) , P. Hurta [-] , M. Staněk [-] , P. Macíček [-] , J. Juříček [-] , J. Klepáč [-] (63. I. Preči [-] ) - J. Smolarčík [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Chlopek [-] , T. Bajzath [-] , M. Igbinoba [-] - L. Skoupý [-] , P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , J. Klejnot [-] (92. A. Ševčík [-] ) - B. Förster [-] (89. J. Velčovský [-] ) , M. Dawid [-] , P. Malcharek [-] (46. T. Zbavitel [-] )

ŽK: 89. P. Macíček - 21. M. Dawid , 56. L. Skoupý , 67. T. Wojnar , 73. P. Chlopek , 92. R. Smětak . ČK: 34. M. Igbinoba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - VONEŠ Jakub, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích