2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

20.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant vydřel výhru


Branky


11

 

Někdy to prostě nejde tak jednoduše, jak by si mnozí přáli a po neděli o tom ví své i fotbalisté 1. BFK Frýdlant. Ti hostili na své půdě poslední tým divize E z Ústí, ale hosté rozhodně jako “otloukánek” soutěže nepůsobili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Frýdlantští měli plné ruce (spíše nohy) práce, aby nepříjemného soka zdolali. Povedlo se, ale až do 65. minuty drželi domácí fotbalisté své fanoušky v napětí. Naštěstí se dvakrát trefil Klimas a 1. Beskydský FK se díky výhře a třem bodů posunul na třetí příčku tabulky.

 

“My jsme věděli, že nás nečeká lehký zápas a na to jsme se i připravovali. Hosté přijeli s taktikou poctivě bránit a vyrážet do brejků. V první půli nám to moc nešlo, kromě pár standardek a šance Wludyky z 25. minuty jsme se do zakončení moc nedostávali”, řekl po zápase obránce 1. BFK Michal Střižík. Podle něj však ve 2. poločase nastalo zlepšení a Frýdlant šel zaslouženě do vedení. “Přestože se nám na kopačky vkrádala nervozita, po změně stran jsme přeci jen přidali a důležité bylo, že jsme v 65. minutě i skórovali. To nás uklidnilo. Přestože tam hosté měli jednu šanci, kdy trefili tyč, my jsme naštěstí již žádné drama nepřipustili a dali druhou branku. Takové zápasy prostě někdy přijdou, hosté hráli jednoduše, semkli se a my jsme museli tvořit. Naštěstí jsme to zvládli”, doplnil Střižík.

 

ZDROJ: http://1bfk.cz

 



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - O. Škorik [-] , D. Marek [-] (79. J. Hrdlička [-] ) - M. Střižík [-] , D. Klimas [-] , Z. Staněk [-] , O. Dvořák [-] (78. D. Kučera [-] ) - J. Wludyka [-] , J. Svatonský [-] , B. Velička [-] (60. P. Soukup [-] ) , R. Šafner [-] -

TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - J. Smolka [-] (58. R. Žingor [-] ) , D. Hutník [-] , V. Smolka [-] , P. Bočan [-] , R. Vladik [-] (83. D. Žeravík [-] ) , E. Smítal [-] , J. Pančochář [-] , P. Holoubek [-] (78. L. Kádě [-] ) , P. Sencovici [-] , P. Křenek [-]

ŽK: 15. Z. Staněk , 33. O. Škorik , 74. J. Svatonský - 56. P. Holoubek , 80. P. Křenek , 89. V. Smolka .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - KALOČ Radim, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích