3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

17.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava doma nezaváhala


Branky


14. M. Krejčí (vl.) , 39. V. Jurečka , 50. J. Řezníček
12

 

V druhém mistrovském utkání jara nastoupili holičtí fotbalisté proti vedoucímu celku divize sk. E a bohužel pro hosty utkání skončilo rozdílem tří branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hodnocení utkání trenérem hostů, Jaromírem Lukáškem: "O víkendu jsme sehráli své druhé soutěžní utkání v Opavě. Bohužel jsme měli asi i trochu smůlu, protože jsme se dostali do fáze, kdy je reprezentační přestávka a tak soupeř byl posílen až o pět ligových hráčů z "A" mužstva. Do zápasu jsme šli s taktikou zabezpečit a zajistit prostory, aby nás Opava co nejméně ohrožovala. Chvíli se nám to i dařilo, ale i tak se Opava zaslouženě dostala v prvním poločase do dvoubrankového vedení. Ve druhém poločase se hra příliš nezměnila, Opava byla stále lepší na míči a přidala ještě jeden gól a zaslouženě vyhrála. Doufám, že nás tahle porážka nijak nezlomí, protože Opava byla opravdu těžký soupeř a my se musíme chystat na další zápas se Šumperkem, kde budeme chtít navázat na zápas se Vsetínem. Kluky musím ale za Opavu pochválit, protože to dobře odbojovali a nic nevzdávali. Nás čekají určitě jiné a lepší zápasy". 

 

ZDROJ: http://www.1hfkolomouc.cz/

 



Sestavy


SFC Opava B
A. Hub [-] - V. Jurečka [-] , A. Rychlý [-] (60. A. Helebrand [-] ) , J. Řezníček [-] , D. Darmovzal [-] , O. Večerek [-] , M. Socha [-] (32. M. Musila [-] ) , V. Berger [-] (65. P. Kuzník [-] ) , M. Radič [-] , J. Swiech [-] , D. Dybal [-]

1. HFK Olomouc
P. Večeř [-] - V. Cikryt [-] (68. L. Petržela [-] ) , D. Hornich [-] (63. T. Malenda [-] ) , O. Bořil [-] , P. Krumpolc [-] , F. Henkl [-] , M. Krejčí [-] , M. Kotůlek [-] (77. P. Stoklasa [-] ) , O. Buček [-] , R. Kubáč [-] , J. Juráš [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - VOJÁČEK Milan, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Zubek

Expert: Josef Kandra, Přerov
Tip experta: výhra hostů

Tady cítím překvapení, výhru hostů.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích