4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 10:15

17.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín nedal Kozlovicím šanci


Branky


34. L. Šebák , 37. O. Školník (p.) , 39. V. Juřica , 89. V. Juřica - 52. Z. Matějka
12

Ačkoliv výsledek utkání vypadá jednoznačně pro domácí tým, hra na hřišti byla zcela vyrovnaná. Tentokrát vyhrál tým, který se prosadil střelecky a postačilo mu k tomu pouze pět minut. A tak v rozmezí 34. - 39. minuty rozhodl třemi góly o třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Poločasový stav 3:0 pro naše barvy by se zdál na první pohled zcela jednoznačný, ale hra tomu tak úplně neodpovídala. ,,Předně bych chtěl říct, že jsem očekával těžké utkání, protože jsem věděl, že soupeř má kvalitu,“ začal se svým hodnocením trenér Slončík. ,,Kozlovice měli velkou sílu vepředu, jak fyzickou, tak i na míči byli kvalitní. My začali špatně z toho důvodu, že jsme špatně pracovali ve středu hřiště a byli až moc hluboko zatažení, čímž jsme dovolili soupeři nakopávat balóny do nebezpečných prostorů. Navíc jsme jim umožnili vytvářet si mnoho standardních situací, hlavně rohů, díky čemuž si vytvořili optický tlak. Nicméně až na jednu situaci, kdy nám to kozlovičtí po standardce vrátili zpět před bránu a následně vystřelil jeden z jejich hráčů, ale na brankáře Vypušťáka si nepřišel, jsme to zvládli,“ byl celkem spokojený se zodpovědným bráněním standardek. Pak jsme naopak během pěti minut udeřili hned třikrát! ,,My tu kvalitu máme, v této fázi zápasu jsme ukázali velmi dobrý přechod do útoku, tyhle věci trénujeme na tréninku. Kluci to pak vyřešili vždy výborně,“ hodnotil povedenou pětiminutovku trenér, která de facto rozhodla o celém zápasu.

 

 

Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem dotáhnout dobře rozehraný zápas do vítězného konce. ,,Sice jsme dostali celkem brzo branku, ale i tak jsem věřil, že utkání zvládneme. Bylo to hlavně o nás, protože soupeř ještě více zjednodušil hru, nakopával míče na jejich urostlé útočníky a na nás bylo, abychom to uskákali, což jsme zvládli. Naopak díky tomu, jak to otevřeli se nám začali otevírat jejich zadní vrátka. Měli jsme tam tři parádní situace na zvýšení našeho náskoku, ale nic jsme neproměnili. V tuhle chvíli to z naší strany bylo lepší i kombinačně, přeskupili jsme řady, ve středu to začalo lépe fungovat. Zápas mohl být ještě dramatičtější, ale penaltu, kterou zahrával hostující kapitán, výborně vychytal brankář Vypušťák. My o chvíli později navýšili skóre a definitivně zlomili odpor soupeře,“ zhodnotil zajímavou druhou půli trenér Slončík.

 

Cenné vítězství je to i z toho důvodu, že ze zdravotních důvodu nemohly hrát opory Pavel Elšík s kapitánem Petrem Švachem. ,,Navíc se nám ve 20. minutě zranil stoper Fojtík, takže do hry musel v rychlosti Tomáš Švach, který to ale zvládl bravurně. Celkově jsem rád, že třebaže jsem nechal odpočívat i obránce Tomáše Kociána, tak celý tým šlapal na výbornou,“ pochvaluje si svého mančaftu.

 



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - L. Šebák [-] (82. T. Kocián [-] ) , J. Žůrek [-] (46. D. Kořenek [-] ) , V. Juřica [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , D. Horáček [-] , M. Goňa [-] , D. Zvoníček [-] , B. Fojtík [-] (24. T. Švach [-] )

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - A. Řehák [-] , J. Baculák [-] (65. R. Číhal [-] ) , D. Střelec [-] (46. Z. Matějka [-] ) , M. Král [-] , A. Galetka [-] , M. Schlehr [-] , P. Nekuda [-] , K. Chudoba [-] (86. M. Brabec [-] ) , O. Kyselák [-] , Š. Přikryl [-]

ŽK: 57. O. Školník , 80. D. Horáček - 85. A. Galetka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - ŽUROVEC David, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Zubek

Expert: Josef Kandra, Přerov
Tip experta: výhra domácích

Slavičín se dere na první místo a doma musí naplno bodovat.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích