1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

16.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Havířov


Branky


12

 

Téměř pětistovka diváků se v nádherném jarním počasí přišla podívat na premiéru Bosporu proti nebezpečnému Havířovu. V okresním derby Bohumíňáci nakonec nepředvedli špatný výkon, dřeli, ale výhru 2:1 si odvezl soupeř. Rozhodující branku vyrovnaného duelu vstřelili hosté pouhé čtyři minuty před koncem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí testovali ostražitost soupeře ze standardních situací, ale v 7. minutě pláchnul po levé straně Skoupý a jeho střílený centr poslal do sítě Dawid – 0:1. Zaskočený Bospor málem v 18. minutě znovu ztrestal Skoupý, naštěstí trefil na brankové čáře stojícího Dawida, jehož gólová teč znamenala i ofsajd.

 

Hned z protiútoku centroval František Hanus, bohužel hlavička Romana Košťála skončila nad. Ve 23. minutě se ve skluzu snažila o zakončení čerstvá havířovská posila Malcharek, míč ale uvízl na boční síti. Poločas zakončil průnik Maria Latochy, který nedokázal protlačit balón do sítě přes vyběhnuvšího brankáře Smětáka.

 

 

I po přestávce se gólové možnosti střídaly na obou stranách rovnoměrně. Latocha ze slibné pozice vysoko přestřelil, nad břevnem skončila i rána hostujícího Förstera z trestného kopu. V 61. minutě zahráli Bohumíňáci vtipně standardní situaci, po níž pálil z druhé vlny Jakub Padých, houštinu těl před Smětákem však nepropálil.

 

Do brány se nevešla ani dělovka Klejnota. Ránu Padýcha v 69. minutě pak zastavila tyč a dorážka Košťála už byla sice gólová, ovšem bohužel také ofsajdová. Vítěznou pojistku pak odmítl Skoupý, který minul z osmi kroků, po vyrovnání se natahoval Jaroslav Kubinski, míč do bezpečí odkopnul Igbinoba.

 

V 75. minutě Adam Leibl vysunul Padýcha, který sice netrefil míč čistě, ale s pomocí tyče se radoval z vyrovnání – 1:1! Šest minut před koncem si zuby na Smětákovi vylámal Jan Ferenc, ovšem sudí nabídli hostům ještě také možnost trestného kopu, Försterova zblokovaná střela skončila u Klejnota, který z ostrého úhlu rozhodl – 1:2.

 

ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz/

 



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
asistent trenéra Patrik Poštulka.: Viděli jsme vyrovnaný zápas, hodně bojovný. Vše se lámalo po našem vyrovnání, měli jsme dvě šance, neproměnili jsme je a pak jsme z vymyšlené standardky dostali hloupý gól. Hrozně se nadřeme na každou šanci, není tam pohoda z podzimu a bylo to vidět už v přípravě. ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz/

MFK Havířov
trenér Miroslav Matušovič: Bylo velmi pravděpodobné, že to dnes nebude o fotbalovosti, ale spíš o bojovnosti a nasazení, protože všechny týmy nehrály dlouhé měsíce soutěžní utkání. Navíc ještě nejsou terény zrovna kvalitní. To pak zákonitě více nevyhovuje těm týmům, které chtějí hrát kombinační fotbal, a my se za takový považujeme. Každopádně to bylo pro oba celky stejné a není se na co vymlouvat. Zápas byl plný osobních soubojů, což derby přináší a je to v pořádku. Kluci se s tím vypořádali velmi dobře a odměnou jim bylo vítězství, které mě moc hřeje. Dali do toho hlavně srdíčko, a za to jim děkuji. ZDROJ: http://indianihavirov.cz/



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - P. Moskál [-] , R. Košťál [-] , L. Švancer [-] , J. Sittek [-] - M. Latocha [-] (62. J. Kubinski [-] ) , J. Padych [-] , D. Palej [-] , A. Leibl [-] , F. Hanus [-] - M. Lišaník [-] (80. J. Ferenc [-] )

MFK Havířov
R. Smětak [-] - T. Zbavitel [-] , P. Chlopek [-] , M. Igbinoba [-] - J. Velčovský [-] (81. J. Vrubel [-] ) , P. Zupko [-] , J. Klejnot [-] , L. Skoupý [-] - P. Malcharek [-] (90. M. Baran [-] ) , B. Förster [-] , M. Dawid [-] (88. T. Bajzath [-] )

ŽK: 33. M. Lišaník , 35. J. Sittek , 41. A. Leibl - 21. M. Dawid , 23. J. Velčovský , 35. P. Zupko , 45. P. Malcharek , 90. J. Klejnot .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Sivera Jan - KOTALA Filip, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 20:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 09:57

Tip: výhra domácích