2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2019 17:30

29.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko poprvé v sezóně prohrálo!


Branky


0

Nové Sady potvrdily svoji formu a vytáhly se i na půdě lídra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Lídr soutěže přece jen neprojde soutěží bez prohry a může si za to díky liknavé koncovce sám.

 

Domácí zahazovali jednu šanci za druhou. Hosté spoléhali na to, co jim v druhé půli jara vycházelo - zabezbečenou obranu a rychlé brejky. Jeden takový jim vyšel ve 29. minutě. Před Záleským se ocitl Krátký, otevřel skóre a hosté vedli - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí v úvodu druhé půle hosty zmáčkli. Jen Tulaydan měl čtyi brankové příležitosti, ale střeleckou smůlu neprotrhl a hosté znovu trestali. Další rychlý protiútok zakončil přesnou střelou v 56. minutě Pavel Pošusta - 0:2. Domácí se přece jen dokázali vrátit do zápasu, když za pět minut snížil Minx - 1:2. Když v 73. minutě srovnal David Bednář, tak se zdálo, že domácí duel otočí - 2:2. V 82. minutě se však hosté dostali k ojedinělému rohovému kopu a nedůslednost domácí obrany potrestal v posledních zápasech střelecky disponovaný Šuba - 2:3.

 

Blansko zakončí sezónu v pátek ve Strání. Nové Sady si odbudou derniéru v ten samý den ve Velké Bíteši.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): Mrzí mě, že jsme neudrželi neporazitelnost. Tentokrát nás zradila koncovka. Nové Sady byly ohromně produktivní.




Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - D. Štrombach [-] , T. Feik [-] , R. Buchta [-] , D. Bednář [-] , J. Tulaydan [-] , L. Chloupek [-] , J. Minx [-] (69. M. Traore [-] ) , O. Paděra [-] , J. Huška [-] , O. Jakubov [-]

FK Nové Sady
D. Šarman [-] - M. Popelka [-] , J. Šuba [-] , F. Ždánský [-] , K. Boukhatem [-] (57. M. Novotný [-] ) , P. Pošusta [-] (69. J. Ďuríček [-] ) , D. Škoda [-] , J. Schlimbach [-] (84. J. Smrček [-] ) , T. Škrabal [-] , M. Krátký [-] , A. Rus [-]

ŽK: 64. J. Huška - 61. T. Škrabal , 91. J. Ďuríček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - SVOBODA Ladislav, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.