6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 17:00

29.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav si z Rosic odvezla kanára


Branky


12. R. Chyla , 16. R. Chyla , 17. M. Kugler , 67. P. Drbal , 71. P. Novák , 83. P. Malata (p.)
0

Rosice doma znovu vysoko vyhrály. Tentokrát deklasovaly Břeclav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V předehrávaném utkání 29. kola porazili hráči Slovanu po jednoznačném průběhu utkání hostující MSK Břeclav, když branky rovnoměrně rozdělili do obou poločasů. 

 

Převaha domácích byla patrná již od úvodu utkání. V 5. minutě zakončoval po kombinaci Slovanu z hranice velkého vápna hostí Selinger, branku však netrefil. V 8. minutě zahrával po faulu na Nováka přímý kop z hranice Pazourek, přízemní střela prošla pod zdí, míč však skončil v náruči Jochmana. Ve 12. minutě našel Moučka přihrávkou ze středu hřiště Chylu, nabíhajícího za obranu a ten obhodil vybíhajícího brankáře - 1:0. O čtyři minuty později vysunul Novák podél pravé autové čáry Moučku, ten následně přihrál před malé vápno nabíhajícímu Chylovi, který přesnou střelou zvýšil na 2:0. Již v následující minutě se po kombinaci Slovanu dostal odražený míč ke Kuglerovi, který pohotově zamířil přesně k levé tyči branky - 3:0. Po třetí brance tempo domácích mírně opadlo.

Domácí navyšovali vedení

Po hodině zahrával přímý kop z pravé strany Kugler, dorážku domácích z hranice malého vápna brankář vyrazil, a vyražený míč odklidila obrana hostí na roh. V 61. minutě se uvolnil Moučka, z jasné pozice ale přestřelil branku. O pět minut později pronikl podél brankové čáry do šestnáctky hostí Moučka, přihrál zpět Pazourkovi a jeho střelu mířící přímo nad Jochmana brankář vyrazil. Poté zahrál Malata přímý kop z levé strany na volného Zezulu k zadní tyči branky, Zezula přihrál před branku Drbalovi, který přesnou střelou otevřel skóre 2. poločasu - 4:0. V 71. minutě zahrával přímý kop domácí Černý, na vysoký míč mířící do malého vápna hostí Jochman nedosáhl a Novák jej usměrnil do sítě - 5:0. V 83. minutě zahrál rukou hostující Hloch a nařízenou penaltu proměnil Malata - 6:0.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - R. Chyla [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (63. P. Malata [-] ) , D. Pazourek [-] (69. J. Foral [-] ) , J. Černý [-] , D. Moučka [-] , M. Kugler [-] (63. J. Obůrka [-] ) , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

MSK Břeclav
D. Osička [-] - O. Konečný [-] (64. J. Zonyga [-] ) , T. Trčka [-] (80. M. Tkadlec [-] ) , L. Ianosteac [-] , J. Motyčka [-] , J. Fiala [-] , M. Kriston [-] , D. Netopilík [-] , J. Hloch [-] , Š. Herman [-] , M. Kurdík [-]

Počet diváků: 220. Rozhodčí: Petr Zdeněk - HOVORKA Miroslav, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.