1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2019 17:30

28.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice vyhrály v Polné


Branky


8

Rosicím se na jaře daří a jejich sílu pocítil i polenský Slavoj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Úvod utkání patřil jednoznačně rosickým. Ve 4. minutě vybojoval Selinger na polovině soupeře míč a jeho následná tvrdá střela proletěla těsně vedle levé tyče. V 9. minutě připravil Malata palebnou pozici pro Pazourka, který technickou střelou otevřel skóre utkání – 0:1. Minutu na to Malata našel na šestnáctce Forala, ten míč sklepl Moučkovi, který sám před Konrádem poslal míč o centimetry vedle pravé tyče. Ve 13. minutě našel Černý pasem za obranu domácích Malatu, ten však ani nadvakrát Konráda nepřekonal. Ve 36. minutě se pěknou individuální akcí prezentoval Selinger, v šestnáctce domácích byl faulován a než hlavní sudí odpískal penaltu, dostal Drbal s pomocí břevna míč podruhé za záda Konráda – 0:2. Ve 38. minutě se domácím podařilo snížit, když ztrátu na polovině hřiště potrestal přesnou střelou k levé tyči Válek – 1:2. Dvougólové vedení vrátil rosickým ve 44. minutě Zezula, který po rohu Pazourka nedal přesnou hlavičkou Konrádovi šanci – 1:3.

Hosté si vedení pohlídali

Ve 49. minutě protáhl Zádrapu tvrdou střelou na přední tyč Šerý, rosický brankář míč vyrazil na roh. V 51. minutě pálil po rohu rosických z nebezpečné pozice Malata mimo tři tyče. Podobně se v 56. minutě vedlo na druhé straně Šerému, který po rohu střílel nad. V 71. minutě hlavičkoval Kavka po centru z pravé strany do tyče. V 84. minutě se Malata dostal středem hřiště až před Konráda, ten jeho tvrdou střelu dokázal vyrazit. Definitivně rozhodnout mohl v 86. minutě Chyla, Trtílkovu přihrávku z levé strany ale poslal pouze do noh Konráda. Čtvrté branky se však rosičtí přece jen dočkali. Chyla vybojoval na hranici velkého vápna Polné míč, přihrál jej Malatovi a ten se sám před Konrádem nemýlil – 1:4.

 

Rosice mají po sezoně a jejich možném mimořádném postupu do MSFL se rozhodne 20. června na losovacím aktivu. Polnou čeká volný víkend a sezonu následně zakončí 15.6. ve Staré Říši.

 



Sestavy


Slavoj Polná
L. Konrád [-] - Š. Rod [-] , J. Klíma [-] , D. Voráč [-] (76. A. Apfelthaler [-] ) , M. Šerý [-] , J. Fadrný [-] , D. Kavka [-] , T. Válek [-] (46. M. Šimek [-] ) , V. Haala [-] , J. Holub [-] , O. Šourek [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Foral [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (46. J. Obůrka [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] (81. J. Trtílek [-] ) , J. Černý [-] , D. Moučka [-] (69. R. Chyla [-] ) , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 86. J. Fadrný .
Hráči zápasu: M. Šerý - P. Drbal , P. Malata .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽUROVEC David - HAM Tomáš, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů