1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

26.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO & VIDEO: Žďár doma padl s Rosicemi


Branky


13

Rosice vedly po hodině hry o dvě branky. Domácí v závěru pouze snížili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

 

Začátek zápasu začal opatrně z obou stran. Jako první zahrozili domácí, kteří se nejprve zastřelovali střelou z dvaceti metrů a posléze další šance skončila na horní části břevna. První vážnější šanci si v 10. minutě vytvořili také hosté, ale domácí obrana zblokovala střelu na rohový kop. Domácí opět odpověděli v 17. minutě, ale střelu z malého vápna vyrazil reflexivně Zádrapa na roh. Ve 23. minutě podnikli hosté rychlou akci  a po centru z pravé strany se prosadil hlavou Pavel Novák - 0:1. Poté se hrálo do konce poločasu spíše ve středu pole a za zmínku stojí snad jen šance hostí, která však brankou neskončila.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začali lépe domácí a v 51. minutě se v nadějné pozici objevil Lubor Trojánek, ale hlavou zakončil vedle branky. Jak se střílí branky ukázal v 54. minutě domácím druhý nejlepší kanonýr soutěže Petr Malata, který stál na konci akce, kdy utěšenou střelou k tyči nedal Sáblíkovi šanci - 0:2. V 76. minutě se hosté dostali k rozehrání přímého kopu z hranice velkého vápna, ale střela našla jen připraveného Sáblíka. V 81. minutě mohli snížit domácí, ale střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil Zádrapa na roh. Snížit se tak povedlo v 84. minutě až Tomáši Trojánkovi, který úspěšně zakončil akci křižnou střelou - 1:2. Zbytek zápasu si již hosté pohlídali a připsali si na Bouchalkách cenné vítězství.

 

Žďár jede v další kole do Staré Říše. Rosice hrají doma se Ždírcem.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (asistent): Bylo to hodně bojovné utkání. Proti soupeři jsme se těžko prosazovali. Utkání by asi více slušela remíza, ale Rosice byly prostě produktivnější.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
M. Sáblík [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , J. Henzl [-] , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , T. Vokoun [-] (81. O. Růžička [-] ) , P. Fiala [-] (70. S. Švoma [-] ) , J. Šindelka [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] (90. J. Trtílek [-] ) , J. Černý [-] , D. Moučka [-] (82. J. Foral [-] ) , M. Kugler [-] (76. R. Chyla [-] ) , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 75. Č. Vitásek - 43. P. Novák .
Hráči zápasu: T. Trojánek - P. Malata , P. Novák .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: KOUŘÍLEK Martin - BĚHAL Radek, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas, ale věřím v domácí prostředí, kde výhru urveme.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů