0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

24.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bzenci bez branek


Branky


11

V Bzenci měly navrch obrany a během devadesáti minut branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Už ve 2. minutě zápasu mohli jít rosičtí do vedení, proti byl však domácí brankář Smrčka. Nejprve zlikvidoval Moučkův průnik z pravé strany, poté vyrazil i Novákovu dorážku a třetí skvělý zákrok předvedl proti Pazourkovým nůžkám, které vyrazil na roh. V 8. minutě pálil na druhé straně tvrdě ale nepřesně Kasala. Ve 23. minutě se pěknou individuální akcí prezentoval Malata, kdy své kličkování ve středu hřiště zakončil tvrdou střelou do připraveného Smrčky. Ve 30. minutě prošel Košut s míčem až před Zádrapu a přestože se mu jej podařilo překonat, za rosického brankáře zaskočil v bráně Drbal. Ve 32. minutě zakončil kombinační akci rosických Pazourek, jeho technická střela skončila s pomocí teče těsně vedle. Znovu to Pazourek zkoušel o dvě minuty později, kdy křížnou střelou prověřil pozornost domácího gólmana. Ve 36. minutě zahrozili opět i domácí, kdy Mlýnkova střela z otočky proletěla těsně nad břevnem. Ve 40. minutě byl blízko vedoucí branky Malata, Černého centr však nedokázal zblízka usměrnit hlavou do branky. Ještě blíže ke gólu byl Slovan v poslední minutě prvního poločasu, kdy Kuglerův centr připravil Zezula lépe postavenému Drbalovi a ten ze dvou metrů nastřelil pouze břevno odkryté branky.

Ani po přestávce branka nepadla

V 52. minutě se po chybě ve středu hřiště řítili dva bzenečtí hráči na Černého, celou akci ale výborným zákrokem zlikvidoval Zádrapa. V 57. minutě si Selinger narazil míč s Moučku, následně však pálil pouze do Smrčky. Minutu na to se s další pěknou akcí vytasil Malata, když po pravé straně pronikl až do šestnáctky, míč však poslal pouze do boční sítě. V 62. minutě se nepodařilo protrhnout střeleckou smůlu ani Zezulovi, který ze sedmi metrů těsně přestřelil branku. V 68. minutě podržel domácí Smrčka, který vyrazil Malatův přímý kop mířící do pravého horního rohu branky. V 80. minutě zahrozil Kasala střelou z otočky, míč však skončil metr vedle pravé tyče. Z následného protiútoku hledal Kugler v šestnáctce Malatu, Smrčka byl ale opět včas na svém místě. V 84. minutě se padární střelou z dálky prezentoval Kasala, stejně jako Drbal v první půli ale poslal míč pouze do břevna.

 

Bzenec jede v dalším kole do Staré Říše. Rosice hostí Bystrc.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
A. Smrčka [-] - L. Mlýnek [-] (70. M. Hubr [-] ) , T. Košut [-] , M. Vaverka [-] , T. Petrucha [-] , D. Vlček [-] (79. V. Žák [-] ) , M. Petrucha [-] - E. Vinkler [-] , T. Zůbek [-] , R. Čech [-] - P. Kasala [-] (90. P. Hubr [-] ) -

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - R. Chyla [-] (28. T. Selinger [-] ) , P. Drbal [-] , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , D. Moučka [-] (72. J. Foral [-] ) , M. Kugler [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 56. M. Petrucha , 88. T. Košut - 55. D. Pazourek , 76. P. Drbal , 76. P. Novák . ČK: 76. T. Zůbek .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - KOLÁČEK Jan, LIŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Peter Šenk
Tip experta: výhra hostů

Hosté bez větších problému vyhrají a odvezou si tři body.

Tip: výhra hostů