Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

24.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod si veze z Velké Bíteše debakl


Branky


12

Velká Bíteš doma deklasovala Havlíčkův Brod, který inkasoval nepopulárního bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácím vyšel start do utkání. V 11. minutě se nadvakrát prosadil důrazný Pořízek a domácí vedli – 1:0. Po vstřelení branky se domácí fotbalisté trochu stáhli a přenechali iniciativu na kopačkách hráčů Havlíčkova Brodu. Sami ale vyráželi do nebezpečných protiútoků. Po jednom z nich trefil v 35. minutě Pořízek tyč. Na druhé straně měl velkou šanci Peřina, ale jeho hlavička po centru z pravé strany cíl nenašla. 

Domácí navyšovali vedení

Brzy po změně stran Velká Bíteš své vedení navýšila. Po třech minutách zakončil pěknou akci Novotného Whittingham – 2:0. Na druhé straně hřiště pak další velkou šanci neproměnil Karlík a tím šance hostů na úspěch v zápase definitivně zhasly. Třetí branku domácí vstřelili v 57. minutě po krásné akci, kterou zahájil vyvezením míče na levé straně Ondrák, dlouhou přihrávkou po zemi našel Pořízka, ten míč prostrčil na Novotného a ten krásným obstřelem přesně zakončil pravou nohou na zadní tyč – 3:0. Pak si vzal slovo kapitán domácích Kuldan, který v 77. minutě vyrazil dopředu a po krásné narážečce s Pořízkem zakončil do prázdné branky – 4:0. Poslední hřebík do rakve hostů pak po přesném centru Sodomky z přímého kopu v 90. minutě doslova zatloukl z malého vápna razantní hlavičkou Bárta – 5:0.

 

Velká Bíteš jede v dalším kole do Tasovic. Havlíčkův Brod jede do Strání.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Trápí nás produktivita. Kdybychom proměnili v prvním poločase šance, mohlo se utkání vyvíjet jinak. A následně svými chybami pomůžeme soupeři dostat se „na koně.“



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
T. Sova [-] - J. Ondrák [-] , F. Kuldan [-] - M. Hošek [-] (46. R. Novotný [-] ) , R. Whittingham [-] (55. T. Loup [-] ) , A. Merdita [-] , T. Mrňa [-] - T. Sodomka [-] , D. Pořízek [-] , A. Marčaník [-] (64. M. Těšík [-] ) - V. Bárta [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
F. Kandr [-] - L. Peřina [-] (61. M. Pleva [-] ) , O. Štědrý [-] , M. Veselský [-] , M. Vrzal [-] , K. Svoboda [-] , D. Fikar [-] , M. Cakl [-] , J. Henek [-] , J. Pabousek [-] (75. M. Šilhart [-] ) , P. Karlík [-] (66. M. Polcar [-] )

ŽK: 34. D. Fikar .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - TRIGAS Paskal, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Peter Šenk
Tip experta: výhra domácích

Velká Bíteš doma ukope těsnou výhru.

Tip: výhra domácích