0:1
(0:0)
75. P. Malata (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2019 10:30

30.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosicím vystřelil tři body z penalty Malata


Branky


75. P. Malata (p.)
10

Jedinou branku zápasu v Havlíčkově Brodě vstřelil střídající kanonýr Petr Malata, který ve druhé půli proměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V 5. minutě hlavičkoval Drbal po centru Moučky těsně vedle. V 8. Minutě donutil Chyla k chybě domácího obránce, míč se dostal k Pazourkovi a ten lobem do odkryté branky o kousek minul. V 11. minutě podržel domácí fotbalisty Kubát, když vyrazil přímý kop Pazourka na roh. Ve 27. minutě poprvé vážněji zahrozili i domácí, celou akci ale skluzem přerušil vracející se Černý. Ve 31. minutě zakončil Kuglerův roh střelou k bližší tyči Moučka, za Kubáta tentokrát zaskočil v bráně jeden z obránců. Gólem neskončila v následující minutě ani Selingerova střela z malého vápna, která skončila mimo tři tyče. Ve 35. minutě pálil Novák opět jen do výborně chytajícího Kubáta. Nejlepší zákrok ale domácí gólman předvedl ve 40. minutě, kdy vytěsnil přízemní střelu Pazourka z hranice velkého vápna na roh. Ve 43. minutě běžel po Novákově přihrávce sám na branku Pazourek, i tentokrát však skončil jeho lob těsně vedle levé tyče.

Hosté po pauze rozhodli

V úvodu druhého poločasu se činil i rosický brankář, a to konkrétně ve 48. minutě, kdy zlikvidoval tvrdou střelu střídajícího Polcara. Následný protiútok pak zakončil Selinger střelou do Kubátovy náruče. Tlak rosických i nadále pokračoval, jejich finální fáze ale postrádala i díky silnému větru větší přesnost. V 67. minutě zkusil z dálky překvapit Kubáta Pazourek, jeho střela ale skončila hodně mimo. V 72. minutě mohl po přihrávce Malaty otevřít skóre Chyla, míč si ale dal ve vápně daleko od nohy a Kubát ho o něj včasným vyběhnutím připravil. Krátce na to se rosičtí přece jen dočkali. Ve vápně byl faulovaný Chyla a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Malata – 0:1. Hned vzápětí mohl Malata přidat druhý gól, po přihrávce Moučky ale střílel nepřesně. V 85. minutě rozehrál Kubát špatně přímý kop a Malata střelou z vlastní poloviny jen o kousek minul levou tyč prázdné branky. Gólem neskončila ani velká šance Forala z 88. minuty a tak utkání skončilo hubeným vítězstvím Slovanu 1:0.

 

Havlíčkův Brod jede v dalším kole do Velké Bíteše. Rosice cestují do Bzence.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Peřina [-] , O. Štědrý [-] , M. Vrzal [-] , K. Svoboda [-] , T. Nedvěd [-] (71. J. Fišer [-] ) , P. Karlík [-] (46. M. Polcar [-] ) , D. Fikar [-] , J. Henek [-] , J. Pabousek [-] , M. Pleva [-] (82. D. Henek [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - R. Chyla [-] (75. J. Foral [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (65. P. Malata [-] ) , D. Pazourek [-] (86. J. Obůrka [-] ) , J. Černý [-] , D. Moučka [-] , M. Kugler [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 17. K. Svoboda , 38. M. Vrzal , 70. M. Pleva , 82. L. Peřina - 80. M. Kugler , 82. T. Zezula , 89. D. Moučka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Soukal Bedřich - MAREK Daniel, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Haala
Tip experta: výhra hostů

Zápas hraný na umělce bude pro tým z Rosic těžký, ale zápas by mě zvládnout.