Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

22.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš doma nadělovala


18

Ve Velké Bíteši bylo o výsledku jasno po třiceti minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Poločas snů zažili fotbalisté FC PBS Velká Bíteš v dalším domácím utkání proti Břeclavi. V 5. minutě Sodomka zatočil míč do malého vápna a Novotný po zaváhání brankáře Jochmana na zadní tyči snadno skóroval – 1:0. Hostující kapitán Hloch měl za tři minuty šanci srovnat skóre, po pěkné akci ale svůj pokus na zadní tyč namířil příliš vysoko. Tým Břeclavi absolutně nezvládal bránění standardních situací, ze kterých přišly další branky. V 19. minutě přišel opět trestný kop, po jeho rozehrání se přes Kuldana míč dostal k Whittinghamovi, který se z hranice pokutového území nemýlil – 2:0. Deset minut nato zoufalou defenzivu hostí zdokumentovala situace po dalším trestném kopu Sodomky. Hezký míč před brankou nejprve tečoval Pořízek do tyče, poté jej neúspěšně dorážel Kuldan, aby se nakonec po několika dalších odrazech na správném místě opět objevil na jaře gólově naladěný Novotný a hlavou konečně doklepl míč do sítě – 3:0. A když minutu se minutu poté krásně trefil Marčaník, hosté byli po půlhodině hry zralí na ručník – 4:0. A to ještě Sodomka neproměnil svůj samostatný nájezd na brankáře.

Domácí si vedení pohlídali

Břeclav vlétla na trávník s okamžitou snahou se zápasem ještě něco udělat. A nekoncentrování domácí brzy zbytečně inkasovali, trefil se Motyčka – 4:1. Na obrat ale hosté pomýšlet nemohli. Nahrávač utkání Sodomka sice svoji střeleckou hvězdu nenašel a ani další velkou gólovou šanci nedal, hosté ale po vstřelení branky už žádné další šance s výjimkou pěkné střely Konečného po hodině hry neměli. Naopak v 68. minutě - jak jinak než po standardní situaci dovršili domácí pověstnou „rukavici“, když se v po rohovém kopu jako poslední míče dotkl Bárta – 5:1. Zbytek utkání se už dohrával jen z povinnosti. Hráči Velké Bíteše v klidu kontrolovali průběh hry, snaha hostí byla pouze platonická. A poslední šanci na alespoň kosmetickou úpravu pro ně ošklivého výsledku jim vzal domácí brankář Pelán, jenž po faulu Kuldana bravurně zlikvidoval pokutový kop, jenž zahrával pět minut před koncem Kriston.

 

Velká Bíteš v dalším kole pojede do Staré Říše. Břeclav hraje ve středu v Rosicích.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Loup [-] , R. Novotný [-] , V. Bárta [-] , F. Kuldan [-] - A. Merdita [-] , T. Mrňa [-] (64. M. Hošek [-] ) , R. Whittingham [-] - T. Sodomka [-] (76. J. Ondrák [-] ) , D. Pořízek [-] , A. Marčaník [-] (70. M. Těšík [-] )

MSK Břeclav
D. Osička [-] - R. Diviš [-] (46. M. Kriston [-] ) , M. Kurdík [-] , L. Ianosteac [-] , Š. Herman [-] , J. Motyčka [-] , O. Konečný [-] (86. M. Tkadlec [-] ) , T. Trčka [-] , D. Netopilík [-] , M. Wallisch [-] , J. Hloch [-]

ŽK: 85. F. Kuldan - 19. M. Wallisch , 33. Š. Herman , 37. R. Diviš , 60. T. Trčka , 62. J. Hloch , 86. O. Konečný .
Hráči zápasu: A. Marčaník , R. Novotný , V. Bárta .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - SVOBODA Radek, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Pešek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání se šťastnější koncem pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích