1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 10:15

22.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO & FOTO: Žďár doma překvapivě podlehl Novým Sadům


Branky


18

Nové Sady poprvé v sezóně vyhrály. Málokdo čekal, že se jim to povede zrovna ve Žďáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Sestřih utkání z díly žďárských najdete ZDE.

 

Začátek zápasu v chladném nedělním dopoledni byl hodně neurovnaný. První, kdo ohrozil branku byl v 10. minutě Štursa, ale jeho střela letěla těsně nad. Stejně si vedl i v 17. minutě Vitásek, kdy jeho střelu bezpečně chytil brankář Zbořil. Další závar před brankou hostí následoval ve 27. minutě, kdy se domácí dvakrát neprosadili. Nejprve  po centru z pravé strany z malého vápna střelu pod břevno vyrazil Zbořil na roh, aby si vše zopakoval o minutu později tentokrát po centru zleva. V 38. minutě se domácí dostali do vedení, když Komínek obstřelil Zbořila - 1:0. 

Hosté po přestávce otočili

Druhý poločas se hrál hodně neurovnaný fotbal, bez šancí na obou stranách. První vážná šance domácích přišla po rohu v 75. minutě, ale hlavička minula Zbořilovu branku. Hosté, kteří se celý zápas jen bránili zahrozili v 82. minutě a hned z toho byl gól Richtera - 1:1. Domácí vrhli všechny síly do útoku a v 90. minutě mohl rozhodnout Vitásek, ale jeho střelu levou nohou z blízka vytěsnil Zbořil na roh. Když už se zdálo, že si hosté odvezou překvapivý bod, hozený dlouhý aut propadl v 92. minutě na Spurného a ten rozhodl o překvapivé výhře hostí - 1:2.

 

Žďár hraje v dalším kole v Blansku. Nové Sady hostí Ždírec.



Ohlasy k zápasu



FK Nové Sady
Jan Richtr: Fotbalový zápas FC Žďas a Nové Sady byl jako na houpačce. Jednou se dařilo domácím rozvíjet velmi zajímavé fotbalové situace a vzápětí se chopili aktivity fotbalisté Nových Sadů. Předpoklad vítězství domácích napovídalo postavení fotbalového týmu v tabulce. Domácí tým na třetím místě hraje s posledním v tabulce. Ale ve fotbalu je možné vše. V průběhu druhé poloviny zápasu padl vyrovnávající gól. Domácí tým přidal na rychlosti a aktivitě. Pokusil se několikrát zvrátit vítězství na svou stranu. Nastala 90. minuta a rozhodčí nastavuje jednu minutu. Útok domácích, dlouhý odkop směřuje do autu k brance domácího Žďasu. Rozhodčí se chystá ukončit hru, když po hodu z autu a rychlý kop na brankáře domácích zvrátí průběh celé hry. Opravdu v posledních sekundách padá druhý gól a k radosti vítězných hostů je připsáno na stranu Nových Sadů tři body.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Svoboda [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (57. F. Kovář [-] ) , J. Henzl [-] (70. R. Kunstmüller [-] ) , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-]

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - T. Kopp [-] , K. Boukhatem [-] (46. T. Spurný [-] ) , J. Schlimbach [-] (54. A. Rus [-] ) , J. Šuba [-] , F. Ždánský [-] , P. Pošusta [-] (72. M. Novotný [-] ) , D. Richter [-] , M. Krátký [-] , D. Škoda [-] , M. Popelka [-]

ŽK: 89. T. Vokoun - 64. A. Rus .
Hráči zápasu: Č. Vitásek - J. Zbořil , F. Ždánský .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - SVOBODA Ladislav, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Pešek
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita, body zůstanou ve Žďáru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích