1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 16:00

21.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďáru vystřelil tři body Henzl


Branky


10. M. Lorenc - 27. R. Štursa , 35. J. Henzl , 60. J. Henzl
18

Strání se doma trápí a neporazilo ani Žďár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Utkání začalo opatrně a čekalo se na první chybu. V 10. minutě domácí předvedli rychlý útok po pravé straně a po centru před branku stačil Svoboda první střelu vyrazit, ale na dorážku Lorence již byl krátký - 1:0.  Ve 13. minutě se dostal před branku Lubor Trojánek, ale jeho slabou střelu vykopla z brankové čáry domácí obrana. Další minuty jsme se snažili o vyrovnání, ale hlavně několik nadějně rozehraných rohů jsme nedotáhli do úspěšného zakončení. Ve 27. minutě již byla naše snaha úspěšná. Vyraženou první střelu dorazil za záda domácího Popelky úplně volný Štursa - 1:1. Ve 35. minutě si na míč za obranu naběhl Henzl a zakončil podél vyběhnutého brankáře - 1:2. Ve 40. minutě zkoušel pozornost Popelky dalekonosnou střelou z třiceti metrů Fiala, ale domácí gólman s námahou jeho dělovku vyrazil

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začali aktivněji domácí a jejich snaha málem našla brankové podoby v 52. minutě, ale střela domácích skončila jen na tyči Svobodovy branky. Po hodině hry se po pěkné akci a nahrávce pod sebe prosadil Sodomka - 1:3. V 63. minutě se domácí Popelka vyznamenal a střelu Sodomky vyrazil na roh. Další šance Sodomky a Švomy již zůstaly nevyužity a jelikož se domácí ve zbytku zápasu na nic nezmohli, tak hosté odjíždějí s třemi body.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Igor Gúčik (trenér): Soupeř byl jasně lepší a zaslouženě vyhrál. Mrzí nás, že jsme neuhráli body s Bystrcí nebo Bzencem. Se Žďárem jsme neměli nárok.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (asistent): Očekávali jsme složitější zápas, ale domácí mi přišli odevzdaní. Podali jsme solidní týmový výkon a mohli jsme dát i více branek.



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Gardian [-] , M. Lorenc [-] (73. O. Kolaja [-] ) , O. Čaňo [-] , J. Mimochodek [-] - P. Silnica [-] , R. Holík [-] , V. Čaňo [-] (61. M. Bruštík [-] ) - P. Fruhauf [-] , J. Michalec [-] - M. Palík [-] (63. F. Durec [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Svoboda [-] - L. Trojánek [-] (76. T. Vokoun [-] ) , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (84. F. Kovář [-] ) , J. Henzl [-] (89. R. Kunstmüller [-] ) , T. Trojánek [-]

ŽK: 44. M. Palík , 61. M. Lorenc , 83. P. Silnica , 86. J. Michalec - 85. T. Vokoun .
Počet diváků: 284. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - KOTALA Filip, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra domácích

Strání je bojovný tým a doma to se Žďárem zvládne.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

14. 4. 2019 18:51
Tip:víhra hostů Žďár