2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

18.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš zvládla domácí derby


Branky


19

Velká Bíteš doma porazila Ždírec a slaví první body pod trenérem Zúbkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve Velké Bíteši uhodilo hned z první vážnější příležitosti. Po akci, která začala na levé straně obranné řady, odkud Paprskář vyvezl míč, se k němu postupně dostali všichni tři útoční hráči domácího celku, první střelu jednoho z nich ještě zastavila tyč, pozorný Sodomka ale byl na svém místě a dorážkou v 15. minutě otevřel skóre – 1:0. Ani první inkasovaná branka hosty příliš nenabudila a ti se marně snažili nachytat domácí defenzivu. Ještě větší klid na kopačky domácího týmu pak mohl opět přinést  Sodomka, ale ve své druhé příležitosti jej ale bravurně vychytal brankář Ždírec.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli zápas pokračoval v nastoleném trendu. Hra se odehrávala převážně v prostoru mezi oběma šestnáctkami a diváci marně čekali na další příležitosti. O jediný vzruch na dlouhou dobu se tak postaral pouze míč odražený ze hřiště přímo do otevřené udírny plné chutných klobás, které se k pobavení všech přihlížejících rázem ocitly na zemi. Kdo s postupujícím časem čekal zvýšenou aktivitu Ždírce, nedočkal se. Pár slušných centrů ze strany opět spolehlivě odvrátili s přehledem hrající stopeři domácích. Domácí naopak v 66. minutě získali výhodu trestného kopu a vysoko kopnutý centr Sodomky našel přesně hlavu Novotného, který zvýšil na 2:0. Zbytek zápasu se pak dohrával víceméně z povinnosti. Domácí sice v závěru mohli přidat i třetí branku, své akce už ale do úspěšného konce nedotáhli. Přesto je jejich výhra naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Přijel soupeř, který měl jasný plán a věděl, co chce hrát. Rozhodla naše lepší produktivita, protože i hosté měli své příležitosti. Chvílemi nás hosté přehrávali, ale my jsme dokázali dát branky v těch správných chvílích.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Opět nás zasáhlo hodně absencí. Domácí hráli na tři útočníky, a to nám dělalo problémy. Vedení domácí získali po naší velké chybě. Škoda, že jsme nedokázali srovnat. Ve druhé půli jsme byli lepší, více jsme hráli s míčem, ale k brance to bohužel nevedlo.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
T. Sova [-] - M. Paprskář [-] , J. Pokorný [-] , F. Kuldan [-] , V. Bárta [-] - A. Merdita [-] , T. Mrňa [-] , R. Novotný [-] - A. Marčaník [-] (89. M. Těšík [-] ) , T. Sodomka [-] (85. T. Loup [-] ) , D. Pořízek [-] (79. R. Whittingham [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
A. Bílek [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] , P. Pátek [-] , P. Klimeš [-] , L. Mrázek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , J. Veselský [-] , L. Dočekal [-] (74. L. Malínský [-] )

ŽK: 72. T. Mrňa - 77. J. Fikar .
Hráči zápasu: T. Mrňa , D. Pořízek - A. Bílek .
Počet diváků: 323. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - ROSICKÝ Jakub, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tadeáš Zezula
Tip experta: remíza

0:0 - Pokud neskóruje Vítězslav Bárta hlavou, tak v tomto zápase gól nepadne.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích