2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

17.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ždírec zvládl derby se Žďárem


Branky


16

Povedený vstup do zápasu zajistil Ždírci tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začalo lépe pro domácí. Na začátku 3. minuty se hosté v zadních řadách nedohodli a Mrázek pohodlně skóroval do odkryté branky - 1:0. V 6. minutě již to bylo o dva góly. Po centru z pravé strany se před brankou ocitl úplně volný Štukhejl a pohodlně zakončil - 2:0. V 10. minutě se hosté dostali do šance po standardní situaci, ale pokus Štursy vyškrábl Bílek na roh. Ve 12. minutě pokus o lob Mrázka z dobrých třiceti metrů, stihl Sáblík na poslední chvíli vytěsnit mimo tři tyče. Poté se hrálo převážně ve středu pole a žádný z týmů si nevypracoval žádnou šanci. Až ve 35. minutě našel Štursa na malém vápně Nedvěda, ale ten ve vyložené pozici přestřelil.

 

Hosté pouze snížili

Druhý poločas přinesl boj mezi vápny a v 76. minutě po ostrém zákroku na středu hřiště viděl červenou kartu domácí Pelikán. Přesilovku hosté využili v 78. minutě, když Nedvěd zakroutil přímý volný kop do levé šibenice. V 83. minutě mohlo být vyrovnáno. To byl Fiala v domácím vápně sestřelen domácím obráncem, ale k údivu všech se nepískala penalta. Hostující hráč navíc vyfasoval žlutou kartu za údajné filmování. Bohužel za necelou minutu po jeho faulu následovala druhá žlutá a síly na hřišti se vyrovnaly. Závěr zápasu se nesl naší snahou o vyrovnání, ale domácí obrana této snaze odolala a připsala si jednobrankové vítězství.

 

Žďár v dalším kole hostí Polnou. Ždírec jede do Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Chtěli jsme do zápasu vstoupit koncentrovaně, protože víme, jak start zápasu ovlivní další průběh. Nakonec se nám povedlo dát dvě branky, což na chvíli soupeře uzemnilo. Poté se hosté oklepali a hrálo se ze strany na stranu. Hosté byli po pauze aktivní, ale nakonec jsme, dle mého názoru zaslouženě, vyhráli.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Na začátku jsme zbytečně dvakrát inkasovali a poté jsme měli problém dostat se do tempa. Hra byla na můj vkus hrozně moc rozkouskovaná. Chyba je však na naší straně. Kdybychom dali góly, tak nás to nemusí zajímat.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
A. Bílek [-] - P. Novotný [-] , P. Pátek [-] (86. L. Dočekal [-] ) , P. Klimeš [-] (90. M. Slavík [-] ) , L. Mrázek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , J. Veselský [-] , P. Jeníček [-] , D. Pelikán [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
M. Sáblík [-] - J. Nedvěd [-] , F. Kovář [-] (63. T. Vokoun [-] ) , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (63. L. Komínek [-] ) , L. Trojánek [-] (76. J. Henzl [-] ) , T. Trojánek [-] , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-]

ŽK: 38. D. Pelikán , 53. A. Bílek , 60. P. Novotný , 70. L. Mrázek - 15. J. Nedvěd , 84. P. Fiala , 90. R. Sodomka . ČK: 76. D. Pelikán - 85. P. Fiala .
Hráči zápasu: D. Pelikán , L. Mrázek - R. Sodomka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Bureš Jakub - DUDEK Matěj, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: remíza

2:2 - Ždírec doma moc bodů neztrácí a tento vyrovnaný zápas tak skončí remízou.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza