1:4
(0:2)
14. M. Kugler
30. P. Malata (p.)
64. T. Zezula
78. R. Chyla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice vyhrály v Nových Sadech


Branky


76. D. Richter - 14. M. Kugler , 30. P. Malata (p.) , 64. T. Zezula , 78. R. Chyla
16

Rosice už v prvním poločase rozhodly o tom, že si z Nových Sadů odvezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

První přímé ohrožení branky si v 10. minutě připsali domácí, když Richter napálil odražený míč a Zádrapa jeho střelu vytěsnil nad břevno. Ve 13. minutě zahrával přímý volný kop z velkého úhlu Kugler a střelou na přední tyč nachytal Zbořila v brance domácích – 0:1. Ve 29. minutě vyslal Novák za obranu domácích Pazourka, toho fauloval Zbořil a následný pokutový kop Malata s přehledem proměnil – 0:2. Ve 32. minutě se po Selingerově přihrávce řítil sám na Zbořila Pazourek, tentokrát jej ale domácí brankář vychytal. Ve 34. minutě se po akci domácích dostal k zakončení Ďuříček, jeho střela z rohu malého vápna však skončila i s pomocí teče nad břevnem. Ve 38. minutě nechala obrana Slovanu po standardní situaci zakončit Škodu, jeho hlavička ale proletěla těsně vedle levé tyče Zádrapovy branky.

Hosté si vedení pohlídali

Rosičtí mohli krátce po pauze přidat pojistku, když se v 54. minutě po rohu domácích řítil úplně sám na Zbořila Trtílek, vinou terénu ale skončil jeho lob vysoko nad brankou. O minutu později sklepl Novák hlavou míč Pazourkovi, ten z hranice šestnáctky napřáhl a Zbořil vynikajícím zákrokem vytěsnil jeho střelu na tyč. V 64. minutě zahrávali rosičtí standardní situaci z pravé strany, míč sice domácí obrana dokázala odvrátit, ovšem pouze k Trtílkovi, který jej hlavou vrátil zpět před branku, kde stál volný Zezula a hlavou ho pohodlně dopravil do sítě – 0:3. Jiskřičku naděje vykřesali domácí v 75. minutě, kdy se rovněž po standardní situaci a následné skrumáži v malém vápně prosadil na zadní tyči Richter – 1:3. Hosté ale drama nepřipustili, protože v 78. minutě přiťukl Obůrka míč Chylovi, ten si jej navedl a zpoza šestnáctky přesnou střelou ke vzdálanější tyči uzavřel gólový účet zápasu – 1:4.

 

Nové Sady v dalším kole hrají ve Staré Říši. Rosice hostí v souboji nejlepších týmů Blansko.



Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - M. Popelka [-] , J. Šuba [-] , T. Kopp [-] , A. Andreev [-] , M. Novotný [-] , J. Ďuríček [-] (70. T. Spurný [-] ) , D. Richter [-] (77. D. Holub [-] ) , M. Krátký [-] , D. Škoda [-] , F. Ždánský [-] (59. T. Škrabal [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Trtílek [-] (73. J. Obůrka [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (82. J. Foral [-] ) , D. Pazourek [-] (67. R. Chyla [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 43. M. Novotný - 43. M. Kugler , 65. J. Trtílek . ČK: 43. M. Novotný - 43. J. Černý .
Hráči zápasu: M. Kugler .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - VONEŠ Jakub, KOUŘÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: výhra hostů

0:4 - jednoznačná záležitost a Rosice potvrdí roli favorita.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů