3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blansko se vrátilo na vítěznou vlnu


Branky


16

Blanenští druhé jarní kolo zvládli lépe než první a porazili nebezpečný Lanžhot.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu utkání si vytvořil po Sedlově centru první příležitost hlavou Přerovský, gólman Klimeš byl však velmi pozorný. Poté se do prvních útoků vrhli také hosté. Hlavička Kleibera sice skončila těsně vedle, avšak ve 14. minutě orazítkovala dělovka Dovhanyuka tyč Doležalovy branky. Ve 23. minutě se domácím povedla kombinace mezi Paděrou, Ordošem a Štrombachem. Poslední jmenovaný se místo zakončení rozhodl ještě hledat Ordoše ve výhodnější pozici, což hostující obrana přečetla. Ani rána z voleje kapitána Bednáře z 28. minuty se do branky nedostala, a tak byl stav utkání stále nerozhodný. Změnu skóre přinesla 36. minuta, kdy se po rohovém kopu nadvakrát prosadil Minx - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Na začátku druhé půle se po centru Štrombacha z levé strany dostal do střelecké pozice z voleje Přerovský, branku však přestřelil. O tři minuty později přišel trest na druhé strané hřiště. Dovhanyuk využil výhody od rozhodčího po menším faulu Hušky na polovině hřiště a nikým neohrožen sprintoval směrem k Doležalovi, kterého chytře překonal - 1:1. V 54. minutě vybídl Paděra do skvělé šance Štrombacha, jehož nejdříve vychytal Klimeš a z následné dorážky trefil míč pouze do boční sítě. Po další velké šanci v 58. minutě už mohli domácí slavit. Bednář na hranici pokutového území přechytračil obránce a v pádu vyslal přesný pass na Urbančoka, jenž se levačkou nemýlil - 2:1. Aby toho nebylo pro Lanžhot málo, o dvě minutky později Štrombach přehodil obránce v pravé části hrací plochy, čímž dostal do dobré pozice Sedla. Ten pak našel před brankovou čarou nekrytého Ordoše - 3:1. Do poslední třicetiminutovky to bylo velmi důležité uklidnění pro domácí. Hosté se nicméně stále snažili probojovat do blízkosti Doležala, ale jejich akce buď končili na pozorné obraně, nebo se dopouštěli zbytečných faulů. Domácí už spíše vyráželi do brejků, ale kromě Paděrovy tvrdé rány ze 75. minuty a následné dorážky Urbančoka si žádnou další větší šanci nevytvořili.

 

Blansko jede v dalším kole do Rosic. Lanžhot hostí Humpolec.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Radek Mezlík (asistent): Kdyby šel Lanžhot do vedení, tak by se zápas samozřejmě vyvíjel jinak. Když jsme pak otevřeli skóre, tak jsme se uklidnili. Výkon je nutné stále vidět z pohledu toho, že je to start soutěže.

TJ Sokol Lanžhot
Milan Valachovič (trenér): Až do té inkasované první branky jsme byli lepší. Vytvořili jsme si víc šancí. Gól nás trochu přibrzdil. Ve druhém poločase jsme šli na 1:1, líp jsme kombinovali, byli důraznější a rychlejší. Ale pak se přesně projevilo to, v čem je Blansko silné.



Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , R. Buchta [-] , D. Bednář [-] , M. Sedlo [-] , D. Štrombach [-] (73. J. Tulaydan [-] ) , J. Minx [-] , O. Paděra [-] , M. Ordoš [-] , D. Urbančok [-] (62. L. Chloupek [-] ) , D. Přerovský [-] (82. M. Traore [-] )

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] (81. P. Martinek [-] ) , N. Včelka [-] , P. Šenk [-] , P. Dovhanyuk [-] , R. Kleiber [-] (74. S. Lapin [-] ) , T. Bartal [-] , P. Simandl [-] , J. Hílek [-] , J. Dobšíček [-]

ŽK: 62. D. Bednář , 85. M. Traore - 48. P. Šenk , 62. T. Bartal , 65. J. Krejčíř , 68. P. Simandl , 90. S. Lapin .
Hráči zápasu: D. Bednář , M. Ordoš .
Počet diváků: 520. Rozhodčí: Bebenek Petr - ZAVŘEL Josef, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: výhra domácích

1:0 - Blansko se po nečekaném zaváhání v Humpolci opět vrátí na vítěznou vlnu a doma s Lanžhotem po vyrovnaném boji vyhraje nejtěsnějším možným rozdílem.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích