0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:30

17.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice vyloupily Havlíčkův Brod


Branky


16

V sobotním dopoledni se v Havlíčkově Brodě představily Tasovice. Hráčem utkání se stal Pavel Lapeš, který třemi brankami v prvním poločase rozhodl o jednoznačné výhře hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Lapeš si připsal hattrick

Před utkáním musel trenér hostů řešit problémy se sestavou, kdy mu vypadli stopeři Mička s Odehnalem. Do zápasu tak vyběhla nově poskládaná obranná čtveřice Tasovic. První poločas byl pro přítomných 135 diváků koukatelný. Hrálo se ze strany na stranu a šance měly obě dvě družstva. Hosté však byli efektivnější a větší produktivitu měli především díky Pavlovi Lapešovi, který vsítil tři branky. Domácí několikrát ztroskotali na dobře chytajícím hostujícím brankáři Konvalinovi. První poločas tak skončil výsledkem 0:3.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se nevzdávali a ve druhém poločase chtěli s výsledkem něco udělat. Nastoupili ještě s větší chutí než do první půle,  ale pozorná obrana hostů je už nepustila do žádné vyložené šance. Naopak byli to hosté, kteří chodili do rychlých protiútoků, ale vycházeli střelecky naprázdno. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou hostujícího mužstva, které si náskok z prvního poločasu zkušeně pohlídalo.

 

Havlíčkův Brod pojede v příštím kole bojovat o první jarní body do Bzence. Tasovice budou chtít potvrdit povedený vstup do druhé části sezony v Bzenci.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Mrzí mě naše neproměněné šance. Dvakrát jsme selhali v koncovce a soupeř ihned na druhé straně hřiště skóroval. To hosty uklidnilo a my už jsme nedokázali reagovat. Škoda, že jsme nedali první branku. Pak by se zápas asi vyvíjel jinak.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Do utkání, které se hrálo na umělé trávě, jsme nastoupili s nově poskládanou obrannou čtveřicí, která si až na pár chyb v prvním poločase vedla dobře. Výkon byl podpořen dobrým výkonem našeho brankáře a směrem dopředu jsme byli velice produktivní.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Peřina [-] , O. Štědrý [-] , M. Veselský [-] , M. Vrzal [-] , K. Svoboda [-] , P. Karlík [-] (78. D. Henek [-] ) , D. Žáček [-] , J. Henek [-] , J. Pabousek [-] (61. M. Cakl [-] ) , M. Ondráček [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , R. Lapeš [-] , P. Kirschner [-] , J. Švejkar [-] (72. J. Landšperský [-] ) , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] (61. M. Paul [-] ) , M. Rygl [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] , M. Garčic [-] (88. M. Jeřábek [-] )

ŽK: 15. J. Kubát , 43. J. Henek - 24. P. Horáček .
Hráči zápasu: M. Veselský - P. Kirschner , P. Lapeš .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - SOUKAL Bedřich, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: výhra hostů

1:3 - Tasovice v minulém kole jednoznačně porazily doma Břeclav a ani v Havlíčkově Brodě nebudou mít vetší problémy.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů