0:1
(0:0)
89. V. Bárta (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2019 16:00

16.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár veze šťastné tři body


Branky


89. V. Bárta (vl.)
17

Utkání ve Velké Bíteši rozhodla nešťastná vlastní branka Bárty v samotném závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Okresní derby za chladného a větrného počasí příliš líbivou podívanou nepřineslo. Oba týmy vsadily na pozornou obranu a žádnou přehnanou aktivitu směrem dopředu nevyvíjely.

 

První se osmělili ve 14. minutě domácí, ale střela z velkého vápna šla mimo tři tyče Svobodovy branky. Ve 20. minutě jsme zahrozili také my, ale nebezpečný prudký centr z pravé strany proletěl malým vápnem. Ve 30. minutě byli blízko skórování domácí, kteří po akci vedené středem hřiště zakončili akci Kuldanovou střelou těsně vedle pravé tyče. Ve 42. minutě se ve vápně uvolnil Lubor Trojánek, ale jeho přízemní střelu domácí Pelán chytil. Ve 45. minutě pak nedokázal po centru z pravé strany dopravit míč do branky z bezprostřední blízkosti nejprve Henzl ani ve skluzu dorážející Fiala. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

Hosté rozhodli v závěru

Druhý poločas jsme začali lépe a v 55. minutě zkoušel pozornost Pelána z přímého kopu Fiala, ale ten jeho střelu vyboxoval. O dvě minuty později se dostal po skrumáži v domácím vápně k míči Komínek, ale jeho střela jen otřela břevno domácí branky. Další minuty probíhaly ve středu pole a na dost hrbolatém terénu spělo utkání k remízovému stavu. Minutu před koncem hráči Žďáru dokázali vyřešit ošemetnou situaci na kraji svého pokutového území, míč se přes dva osobní souboje dostal průnikovou přihrávkou až na polovinu domácích, kde se jej před dobíhajícím Trojánkem snažil odvrátit stoper Bárta. Trefil jej ale tak nešťastně, že ho poslal vysokým lobem přes zkoprnělého brankáře Pelána do vlastní branky – 0:1. Chvíli poté hlavní rozhodčí zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Ve středu pole jsme poměrně dobře drželi míč a kombinovali. Bohužel se nám to nevedlo před brankou soupeře. Nakonec jsme dostali smolný gól a ze zápasu nemáme ani bod.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - V. Bárta [-] , F. Kuldan [-] , M. Paprskář [-] (69. T. Loup [-] ) - T. Mrňa [-] , R. Whittingham [-] , R. Novotný [-] , A. Merdita [-] - T. Sodomka [-] (73. M. Těšík [-] ) , D. Pořízek [-] , A. Marčaník [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Svoboda [-] - J. Nedvěd [-] , F. Kovář [-] (54. L. Komínek [-] ) , R. Sodomka [-] , J. Henzl [-] (71. T. Vokoun [-] ) , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , P. Fiala [-] (77. R. Kunstmüller [-] ) , J. Šindelka [-]

ŽK: 32. D. Pořízek , 82. V. Bárta - 45. Č. Vitásek , 73. L. Komínek .
Počet diváků: 289. Rozhodčí: Polák Jiří - ROSICKÝ Jakub, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Konrád
Tip experta: výhra domácích

2:1. Žďár na venkovních hřištích moc bodů nesbírá. Uvidíme bojové utkání, kde si domácí pomůžou standardní situací a Žďár odjede domu bez bodů.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 11. 2018 12:58
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 09:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 08:31

Tip: remíza